1. V-am zâs că am fost în Amsterdam? V-am zâs? No, vă repet: am fost în Amsterdam şi tulaaaai, bine-o fo!

2. Weekendul ăsta urmează altceva frumos: Adi Hădean ne cheamă la slăbit şi la mâncat sănătos în Boot Camp. Pe mai mulţi: Florica&Zicu, Denisuca, Visu’, Gaben şi Foodie, gen. Meştera ceremoniilor va fi inculpata Sanda, într-un decor, din fericire, plin de unguri: Rimetea, un must-see ardelenesc. Gazdă mare: pensiunea Demeter. Sper să fac senzaţie cu ciorapii mei de antrenament strânşi pe pulpe, fără chiloţi – visul oricărui bărbat care se epilează pe piept.

3. Credeaţi că weekend-ul care vine stăm acasă? Ha! Nimic mai departe de adevăr. Pentru că Napoca Rally Team au născut o scoală de pilotaj unde Groparu va fi dăscălit să nu mai găsească material pentru postări gen sau gen. Deci sâmbăta viitoare voi încerca să nu mă înfig în maşinile conduse de alţi oameni cu număr de Alba – Nebuloasa care conduce, se fardează, se machiază, doarme şi mănâncă la volan în acelaşi timp, Răzvan Bebe, Kookool Speed-gimme-what-I-need, Gaben care va face o audio-postare de la volan, în plin drift, Zica şi Floricu care vor trage de volan ca alţii de căsnicie, Dragos “Fish Love” Mone, bucătăraşul Adi Hădean, tovarăşul Psaico care, ca şi Tăriceanu, vinde Citroene, şi Dan Ciulea, punct. Iar dacă vor fi prea strânse virajele şi apuc să-mi revăd copilăria, vă previn că voi coborâ destul de bulversat din carlingă, şi cu foarte multe postări noi cu sâni de fete de liceu în ele.

Nu mai are rost să vă zic că în acelaşi weekend mă duc în team drinking cu cooperativa – io n-aş prea vrea, dar mă obligă simţul civic să beau pe banii lor.

4. Les enfants terribles ai blogosferei româneşti, este vorba, of cors, de TVDeCei, vor trage mega party tvdecist. Care va rula, fincă vine Chinezu! Care nu se ştie câţi unici nu are, că o zis că are câţi vreau io, dar io-s cam nehotărât încă.

5. Şi gata, mă duc să-mi fac pedichiura, că mă prinde azi-mâine sfârşitul lumii nedepilat, no. Nu înainte de a trimite un gând frumos oraşului meu natal Sibiu, la ora actuală în plin katharsis teatral – cu Festivalul său Internaţional de Teatru. Care atâta-i de fain, mă, că mă face să oftez!

Weekend fain s-aveţi;)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

  1. RBoy Reply

    Păi soluția pentru când zice nevasta Nu, este s-o iei odată și pe ea cu tine. Data vitoare nu o să zică NU.

  2. tequila Reply

    Ahaa, mancat sanatos, in natura…trimite-ne si noua, astia care ramanem pe-acas’ niste ganduri bine rumenite, si idei incinse la gratar!! 😛 😆

  3. mosubibe Reply

    iti faci pedichiura la picioarele din fata sau din spate? 😯 [numa’ asa zic]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *