Dau 100 EUR pentru un comentariu!

Comentezi şi câştigi 100 EUR, cum s-ar zice! Ba poate chiar o excursie în frumoasa noastră patrie în valoare de 700 EUR. Sapă mai departe pentru detalii. Sapă. Sapă!

Să începem cu începutul: vă invit la o mică bârfă despre operatorii de cablu – cu fir sau wireless. Upecei, erdeeşi, romtelecomi, gigi, boomi – care-or mai fi. Adică să-mi răspundeţi la întrebarea: de la cine să (nu) îmi pun cablu TV acasă?

Răspunsul nu mi-l doresc aici pe blog, ci să-l daţi pe gotservice.ro şi acolo să vă scrieţi comentariul, în categoria Telecom, domeniul CabluTV. De bine, de rău, de ce-o fi – exorcizaţi-vă demonii! Lăudaţi-l pe ficiorul de la cablu, sau spuneţi-ne şi nouă despre vocea aia sexy de la relaţii cu clienţi! Vorbiţi de semnale pierdute, de facturi umflate, de cabluri roase de şoricei! Apoi reveniţi pe site-ul gropăresc şi postaţi un comentariu cu linkul către comentariul vostru de pe gotservice – ca să ştiu şi eu cum selectez câştigătorii (care se vor alege prin random.org, ca să nu fiu acuzat de nepotisme şi corupţie şi şpăgi şi fifty-fifty à la Cluj). Se iau în calcul comentariile făcute până în 7 decembrie, iar anunţarea câştigătorului se va face în data de 8 decembrie. Da, 2011. Şi vă rog lăsaţi-mi un e-mail valid la comentarii. Şi dacă băgaţi mai multe comentarii, tot numai o dată vă iau în calcul: asta ca să ştiţi.

Aşadar? Ce (nu) v-a plăcut la un operator de cablu? Haideţi la psihoterapie de grup, că la psihiatrul Groparu primiţi bani dacă auziţi voci, nu invers.

100 EUR – 10.000 eurocenţi. Sau premiul cel mare, o excursie de 700 de epuroi când vreţi voi în România, până în iunie 2012, dacă reuşim să avem mai mult de, să zicem*, 150 de comentarii. Excursie pentru doi, să încercaţi paturile în reţeaua Perfect Tour! Să le faceţi să scârţâie, huţa-huţa! Yeeessss 😀

* depinde cum se descurcă ceilalţi bloggeri din campanie. Că dacă au ei mai multe comentarii, merge la ei premiul de 700. C-aşa-i în blogosferă!

83 lovituri, dă-i și tu!