Comentezi şi câştigi 100 EUR, cum s-ar zice! Ba poate chiar o excursie în frumoasa noastră patrie în valoare de 700 EUR. Sapă mai departe pentru detalii. Sapă. Sapă!

Să începem cu începutul: vă invit la o mică bârfă despre operatorii de cablu – cu fir sau wireless. Upecei, erdeeşi, romtelecomi, gigi, boomi – care-or mai fi. Adică să-mi răspundeţi la întrebarea: de la cine să (nu) îmi pun cablu TV acasă?

Răspunsul nu mi-l doresc aici pe blog, ci să-l daţi pe gotservice.ro şi acolo să vă scrieţi comentariul, în categoria Telecom, domeniul CabluTV. De bine, de rău, de ce-o fi – exorcizaţi-vă demonii! Lăudaţi-l pe ficiorul de la cablu, sau spuneţi-ne şi nouă despre vocea aia sexy de la relaţii cu clienţi! Vorbiţi de semnale pierdute, de facturi umflate, de cabluri roase de şoricei! Apoi reveniţi pe site-ul gropăresc şi postaţi un comentariu cu linkul către comentariul vostru de pe gotservice – ca să ştiu şi eu cum selectez câştigătorii (care se vor alege prin random.org, ca să nu fiu acuzat de nepotisme şi corupţie şi şpăgi şi fifty-fifty à la Cluj). Se iau în calcul comentariile făcute până în 7 decembrie, iar anunţarea câştigătorului se va face în data de 8 decembrie. Da, 2011. Şi vă rog lăsaţi-mi un e-mail valid la comentarii. Şi dacă băgaţi mai multe comentarii, tot numai o dată vă iau în calcul: asta ca să ştiţi.

Aşadar? Ce (nu) v-a plăcut la un operator de cablu? Haideţi la psihoterapie de grup, că la psihiatrul Groparu primiţi bani dacă auziţi voci, nu invers.

100 EUR – 10.000 eurocenţi. Sau premiul cel mare, o excursie de 700 de epuroi când vreţi voi în România, până în iunie 2012, dacă reuşim să avem mai mult de, să zicem*, 150 de comentarii. Excursie pentru doi, să încercaţi paturile în reţeaua Perfect Tour! Să le faceţi să scârţâie, huţa-huţa! Yeeessss 😀

* depinde cum se descurcă ceilalţi bloggeri din campanie. Că dacă au ei mai multe comentarii, merge la ei premiul de 700. C-aşa-i în blogosferă!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 83 comments

 1. MadMike Reply

  Eu NU recomand NextGen. La capitolol calitate servicii stau destul de bine, cel putin eu sunt multumit de internet, insa cand vine vorba de CABLU sau de suport tehnic sunt pielea… cea mai fina.
  Mie spre exemplu cand au venit sa-mi traga cablu, aveam deja o gaura data in perete pe palier de la vechiul provider (UPC), insa, dobitocii au crezut ca e mai bine sa mai imi dea ei o gaura, pentru ca aia nu o puteau folosi din motive propriii… Ghiciti, au astupat-o pe cea veche? NU!
  Cat despre calitatea cablului, este destul de slaba, cu toate ca am si decodorul HD. Tot mai bine mergea la UPC.
  Revenind la suportul tehnic, raspunsul la orice problema este unul: “Vom trimite o echipa in maximum 72 de ore”. Punct si iti inchid telefonul, fara prea multe detalii. Nici nu incearca sa te ajute.

  NU RECOMAND!

 2. zina Reply

  De la nimeni…stii de bine e fara TV? Iti iei un media player si te uiti la ce are muschiul tau ocular chef…no stress 😎

 3. macanta Reply

  asta pentru cei care au cablu :)care prind posturi straine fara semnal nu au nevoie de antenesau cablu 😆
  bafta concurentilor!

 4. zwk Reply

  pai si unde e castigatorul / castigatoarea?
  sa-i uram de bine, sa-i inmanam un buchet de flori sau o sticla de vin?
  unde e?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *