Nişte scurte, da’ multe

1. Cică la Radio Guerrilla se bea din greu, şi ăştia vor să-i schimbe numele în Radio Tequila (sincer, de când am auzit asta am început să-i ascult din nou).

2. Dragi traducători, am pentru voi o ofertă pe bune pentru care aş fi UCIS când eram la începuturile meseriei: un prieten care are o agenţie de work and travel, cu sediul ultracentral, are suficient spaţiu la el în birou pentru a primi în sediu o traducătoare. OK, si un traducător e OK. Cu chirie zero. Şi cheltuieli zero. Singura obligativitate – să preia eventualii clienţi atunci când prietenul meu se află pe teren, nu la sediu; deci ar fi bine să fiţi călare pe people skills, fraţilor. Adică să le dea două-trei pliante şi să le spună să revină atunci când este el la birou. Nu este asta o chestie mega-tare? Programul şi accesul la sediu este normal, adică se stă de pe la 10 până la ora 18:00. Trimiteţi, vă rog, un mail la mariustinis [at] transusa.ro pentru mai multe informaţii. GATA, S-A DAT 🙂

3. Nepoţi de Crăciun continuă şi anul acesta, de data asta cu mai mulţi bloggeri şi mai ambiţioasă ca oricând. Brava! Poate mă primesc şi pe mine, să le cânt la chitară seniorilor şi senioarelor din Gică Petrescu şi Zavaidoc şi să ne amintim cum era în anul 1980, când eu deja aveam 40 de ani şi mă chema Amanda, că eram înainte de operaţie.

Update: în acest scop, iniţiatorii proiectului pun la cale mare show mare de iluzionism pe 10 decembrie 2011, cu însuşi cel mai iluzionist magician care se există: Cristi Gog împreună cu cei mai mari magicieni şi iluzionişti din România. Din sumele strânse se va dona o maaaare parte pentru bunicuţele şi moşnegii care vor fi ajutaţi în campanie.

4. Zolty a trecut pe .ro. Ceea ce e foarte bine! Şi, că tot veni vorba, are cineva un telefon în stare de funcţionare de dăruit lui  Zolty acuma, de sărbători?

5. Apropos de Zolty, prietenul nostru blogger cunoaşte o pictoriţă cu dizabilităţi care nu se poate abţine să nu facă ce-i place. Dacă doriţi să faceţi cuiva un cadou special, vă invit să vizitaţi pagina în care Zolty scrie despre ea.

6. S-a lansat o campanie pentru persoanele cu HIV. Adică pentru unii din acei oameni despre care nu se vorbeşte mai deloc, căci dacă s-ar vorbi aţi afla şi voi că la noi în ţară unul din doi bolnavi are sub 24 de ani. Ceea ce este trist, foarte trist. Şi foarte puţini dintre aceştia au contactat virusul pentru că nu s-au protejat, marea majoritate devenind bolnavi din pricina sistemului nostru medical precar.

Campania are pagină de Facebook si cont de Twitter. Pls Like, pls RT!

7. Şiiii… la ora la care scriu aceste rânduri, concursul campaniei prin care primeaţi 100 EUR pentru comentarii s-a incheiat. Astăzi, joi, anunţ câştigătorii! (acasă nu am Camtasia instalată, şi vreau să facem toată înşelăciunea foarte transparent).

Update: câştigătorul campaniei este Zerocratul. Acelaşi zerocratul care a venit de la Sibiu să ne ajute la izolarea lui Zolty din toamna trecută. Felicitări!

8. O veste care îmi dă fiori de bucurie: milecarpenisan.ro este înapoi pe interneţi. Dap. De acum, online-ul românesc este la umbra marelui sârb!

Update: 9. Mulţumesc frumos, Răzvan BB plus OB and AD plus Dan, pentru vorbele mumoase😉

Tot ce am scris mai sus este garantat 100%.

De o vacă.

 

Da. De o vacă.

De aceeaşi vacă.

21 lovituri, dă-i și tu!