– Gropare, vii un pic să mă ajuţi cu spălatul tăvii în care ai ars pizza? Şi a tigăii în care ai ars crapul? Şi la curăţatul cuptorului pe care l-ai stropit tu atunci cu friptura aia a ta din slănină de porc cu banane?

Eram îngropat adânc în telefon, unde mă jucam un joc cu bile pentru persoanele cu deficienţe mentale: făceam high score după high score.

– Nu pot, zic.
– Cum nu poţi? ripostează ea din bucătărie, ca un ceainic sub presiune.

O aud păşind tiptil cum vine să mă verifice, că nu mai are încredere în mine de când i-am spus, la începuturi, “te chem la mine să gătim ceva şi să ne uităm la un film, după care poţi să pleci, dacă vrei”.

În ultima secundă, înainte să intre-n cameră, înşfac telecomanda şi dau drumul la TV.

– Ce faci, te uiţi la meci? În timp ce eu fac şmotru în bucătărie??? Singură?
– Păi e meci important!
– Nu ştiam că eşti microbist! De când eşti tu microbist?
– Cum adică de când sunt eu microbist? Păi astea sunt cluburile mele preferate! E derby!
– Care? Care cluburi? Ştii măcar cine joacă? Da? Ştii?

Mă uit repede pe ecran.

– Cum adică cine joacă! CHL cu VAL!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 34 comments

 1. CJ-07-CFR Reply

  Gropare, dacă asta te va face să te simți mai bine, te asigur că nu ești singur pe lume de Hector Malot! Și eu tot așa fac pe viteazul în fața nevestei, iar apoi postez pe blog după ce curăț aragazul, cuptorul, tigăile, farfuriile, cănile, paharele, tacâmurile… (completează tu inventarul)!

 2. omu' muncii Reply

  😆 😆 😆 😆 si cat a fost scorul dupa ce ai frecat tava si ai mancat banana din slanina? acum am inteles……. deci cea mai tare faza(nu mai are încredere în mine de când i-am spus, la începuturi, “te chem la mine să gătim ceva şi să ne uităm la un film, după care poţi să pleci, dacă vrei”.) nu pot sa cred, gropare esti total 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

 3. Dedee Reply

  l-am vazut. imi place ce fantezie au astia de la tv, fac niste prescurtari haioase. Barbatul meu imi testeaza inteligenta la fiecare meci – ma pune sa ghicesc formatiile.

 4. artistu Reply

  Si parca vad, ca pan’ la urma te-ai indurat, ai plecat la bucatarie, ai frecat impreuna cu iubitica tot si la final “ai marcat si tu” mai ceva ca Chelsea in poarta Valenciei’! 😀

 5. Ina Reply

  mda. Al meu o pocnit castane in cuptor, pe cuptor, in toata bucataria, vis-a-vis in balcon, pe filtru de cafea, pe pisica, pe gresie, pe bec… Ca el a copt castane si ele or explodat.
  Da’ n-a stiut sa zica nimic de fotbal, asa ca a curatat tot singur-singurel 👿 😀

 6. Florin Grozea Reply

  Alaltăieri soția mea era plecată la Londra de unde a venit cu haine și cadouri. Eu am spălat vasele și am făcut ordine prin casă. Lumea asta se schimbă în rău, Gropareeeee!!!! Help! 🙂

 7. Groparu Reply

  @ handocad, @ovidiu: da. Imbraci slanina de porc in coaja de banane si te dai cu ea prin casa pana se arde de la frecat!

 8. ciprian Reply

  exact ca faza aia cu seviciul: mergi prin firma grabit, nervos, cu o foaie de hartie in mana, injurand printre dinti. sigur seful n-o sa-ti zica nimic. si functioneaza si cu nevasta.
  sigur ca si abordarea ta e buna, doar ca tre sa vii cu mai multe informatii: uite draga si tu cat e scorul, si Papastathopoulos s-a accidentat, si arbitrul n-a dat penalty si unde mai pui ca joaca in deplasare, si terenul asta…mai nasol decat la vaslui

 9. Cristi Reply

  Chelsea cu Valencia a fost? Eu am crezut ca-i Ceahlaul cu Vasluiul. 😳
  Ma rog si eu am jocuri pe telefon asa ca-i scuzabil. 😀
  P.S. slănină de porc cu banane 😕

 10. Cristi Reply

  Adendum: boton de edit , boton de like si mai multe feţe galbene se poate?

 11. fv Reply

  alo? microbistu ?! 😛 da, de ce nu zici si reactia doamnei la spontaneitatea ta ? cu siguranta ca nu s-a lasat dusa de nas asa de ieftin, mai ales ca si-a luat-o deja cu “doar gatim, pe urma pleci”….

 12. Oana Damian Reply

  :)) Mare zapacit mai esti!
  M-a amuzat postarea ta.
  Off topic :
  1. Multumesc tie si celor de la TIPARO pentru premiu. E super , iar cei de acolo au dat dovada de profesionalism.
  2. Particip la un concurs la care trebuie sa imi fie votata o fotografie. Ultima data cand am trecut pe acolo eram pe locul 2. Mai poate fi votata azi si maine si am mare nevoie de ajutor. Adresa e:
  http://www.viata-libera.ro/concurs-cea-mai-frumoasa-imagine/24901-rasfatul-poneilor
  Multumesc anticipat tuturor celor ce dau o mana, un click, orice numai sa ajute!

 13. virusverbalis Reply

  Apropos, de aragaz..Mai bine zis, da Arctic..I-am desfacut de unu singur capacu de la cuptor ,sa-i curat geamurile interioare..In veci n-oi mai face…Cu suruburile lui, cu tot.. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *