Mai ţineţi minte prima tură de campanie, da? Că am să vă tot bat la cap cu ea până strângem pentru copiii ăia amărâţi 5 (da, mă, cinci) calculatoare. Deocamdată abia am strâns banii pentru un calculator jumate (una bucată PC cu XP şi Office costă 200 lei). Şi ne mai trebuie un mizilic de 700 lei care, împărţiţi între mai mulţi, nu va ieşi o sumă prea mare de căciulă.

Ştiu că putem salva o groază de oameni de la tot felul de boli care mai de care mai năprasnice, şi nu scriu asta ca să le răpesc lor de la gură bugetul vostru de donaţii. Dar m-am angrenat în campania asta pentru că eu cred în ea, şi o iau ca pe o investiţie în viitorul nostru. Pentru că pruncii ceia nu stau să-şi ia iPad sau scooter: vor doar un calculator. Pentru şcoală. Pentru a avea şi ei şanse mai egale cu copiii noştri.
Aşadar, vă rog să ajutaţi Ateliere fara frontiere în campania aceasta, iar după aceea lăsaţi-mi şi mie un comentariu cu suma donată, să se ştie că banii au fost strânşi de pe blogul gropăresc. Informaţia asta ajută pentru redactarea listei cu toţi donatorii, să ştie şi ei ce blogger a făcut treabă. Datele de cont sunt:

Ateliere fara Frontiere, cont RO74RNCB0079111132030004, BCR agentia Titan Bucuresti sector 3, contact: contact [a] atelierefarafrontiere.ro.

Şi aşa materiale faine de blog am pe săptămâna viitoare, că nu aş vrea să renunţ la ele ca să vă bat la cap în fiecare zi până strângem $$! (şantaj pe faţă, dom’le, şantaj pe faţă) Da’ uitaţi-vă şi voi la pruncii ăştia cât îs de frumoşi, că io tăt m-am emoţionat când i-am văzut şi mi-am amintit instant de clipele când eram prof şi diriginte şi mă băteau elevii!

[nggallery id=8]

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *