Cel mai liniştit soţ din România

Nu l-am cunoscut personal pe individ.

Are o nevasta faină: faină-faină! Nu e genul meu, deşi e de genul feminin; dar se vede pe ea că e femeie bine. Şi e şi creaţă, şi poartă ochelari, deci claro că se califică în top 5; fincă trebe să fii cel puţin idiot să nu îţi placă de femeile cu ochelari. Idiot am zis? Adăugaţi şi “cu retard sever”, ca să fim cinstiţi până la capăt.

E OK dama, are voce plăcută, tonul echilibrat; vorbeşte fără ezitări, semn că şi gândeşte ceea ce articulează palatal, labial şi dental. Nu râde strident, ca proasta de mall, nici adânc şi baritonal, ca femeia bărbat-bine, şi nici nu-şi acoperă gura de frică să nu i se vadă incisivii încălecaţi sau caninul scos în adolescenţă şi niciodată înlocuit. Râde natural; şi asta fincă are dantura perfectă! Şi am insistat atât asupra danturii, fincă doamna e soră medicală la felcerul de măsele. Deci e clar că îi satisface plenar soţului una din cele mai aprinse, secrete şi fierbinţi fantezii sexuale, norocosu’ pwlii – pun pariu că se îmbrăcă în asistenta cea ghiduşă sau doctoriţa cea năzdrăvană şi dezinhibată şi face wresting cu el, în ser fiziologic. Dacă se dedă la alte pozne când se dă în scutece – acest lucru îmi este complet străin, de ce să mint.

Ei bine, ea, lucrând pentru dentist? La care toţi bărbaţii se uită cu gura căscată? Ba chiar cu ochii bulbucaţi? Când dentistul le sfredeleşte smalţurile? Cum de este soţul mega relaxat? Mai ales că se ştie ce fac doctorii cu asistentele, că e aceeaşi chestie pe care o fac directorii cu secretarele, şi câinii vabagonzi cu căţeluşele, prin pubele? Cum de stă el, soţul asistentei, foarte relaxat? Simplu: dentistul este foarte-foarte-foarte-foarte-foarte-foarte gay. Foarte gay. Deci foarte gay!

20 lovituri, dă-i și tu!