1. S-a re-redeschis B-Café. Arată mai sexy, se mişcă mai bine, are ţâţe mari şi poartă decolteu generos. E un site atât deştept, cât şi inteligent! Mai puţin partea cu interviul luat Groparelui care, după cum se ştie, e un nemernic. Şi interviul, şi omul, că bloggerul deja îl caută ucrainienii pentru nişte bani şi o insulă cu ceva gaze.

2. Una din cele trei petreceri anti-Valentine’s Day de la Cluj de care ştiu eu (anu’ asta bag samă că trebe să-i rupi gura la muiere şi/sau să te cam desparţi de el – daca esti muiere si ai gura rupta -,  după cum se prezintă lucrurile!) va fi hostată vineri seara în Le General, unde va cânta Mişu cu brigada lui artistică. Ni ce anunţ şi-or tras! Atâta numa’ că-l cam fură clienţii pe poster din birt fincă le place şi fincă vor să îi rupă gura la muiere şi/sau să se cam despartă de el (daca esti muiere cu gura rupta). Clic-clac pentru zum!

fuck-valentines

UPDATE URGENT! SAMBATA E CHEFUL! CA AM RECITIT! AM RECITIT ANUNTUL!!! DA!!! ma gandeam la ale mele.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. diana Reply

  e acolo un om mare….un om de calitate.Writeman!!!
  Nu pierd nimic de pe blogul sau.

 2. Acum Stiu Reply

  Groparule, treaba cu El General nu cred ca se mai tine… sau daca se tine… e ultima strigare inainte de… inchiderea birtului. Azi am citit pe Ziua de Cluj ca il inchid baietii pe General. Cica nu e profitabil. Raman totusi cu catering, deci mai avem de unde manca un burrito 🙂

 3. Groparu Reply

  Io? Acasica. Ca ma cheama si Valentin, si mi-i frica sa nu ma puna astia sa dau de beut, si io nu mai am decat bonuri de masa, finca e criza, moncher, e criza.

 4. EUfemisme..stîngace Reply

  năpraznică tare vestea ta, măi Gropare!! SÎMBĂTĂ moncher, sîmbătă e bairamul în Le General, nu vineri! Că vineri, adicătelea azi, e www party II, unde Mishu și alții mulți îl susțin pe Daniel Răduță..
  sau ai postat asta așa..pt. dezinformare? Pățăști! Te-am dat de gol!! 😀

 5. mishu Reply

  @acum stiu: e vorba de restaurant (ala de pe motzilor), nu de crajma (aia de pe eroilor). Romanii mai bine nu mai mananca decat sa nu bea! Asa ca nu mai raspandi dezinformare ca groparele aicelea…
  Care groparele ii multumim pentru reclama ca sa imi aprobe commentul 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *