Nu l-am cunoscut personal pe individ.

Are o nevasta faină: faină-faină! Nu e genul meu, deşi e de genul feminin; dar se vede pe ea că e femeie bine. Şi e şi creaţă, şi poartă ochelari, deci claro că se califică în top 5; fincă trebe să fii cel puţin idiot să nu îţi placă de femeile cu ochelari. Idiot am zis? Adăugaţi şi “cu retard sever”, ca să fim cinstiţi până la capăt.

E OK dama, are voce plăcută, tonul echilibrat; vorbeşte fără ezitări, semn că şi gândeşte ceea ce articulează palatal, labial şi dental. Nu râde strident, ca proasta de mall, nici adânc şi baritonal, ca femeia bărbat-bine, şi nici nu-şi acoperă gura de frică să nu i se vadă incisivii încălecaţi sau caninul scos în adolescenţă şi niciodată înlocuit. Râde natural; şi asta fincă are dantura perfectă! Şi am insistat atât asupra danturii, fincă doamna e soră medicală la felcerul de măsele. Deci e clar că îi satisface plenar soţului una din cele mai aprinse, secrete şi fierbinţi fantezii sexuale, norocosu’ pwlii – pun pariu că se îmbrăcă în asistenta cea ghiduşă sau doctoriţa cea năzdrăvană şi dezinhibată şi face wresting cu el, în ser fiziologic. Dacă se dedă la alte pozne când se dă în scutece – acest lucru îmi este complet străin, de ce să mint.

Ei bine, ea, lucrând pentru dentist? La care toţi bărbaţii se uită cu gura căscată? Ba chiar cu ochii bulbucaţi? Când dentistul le sfredeleşte smalţurile? Cum de este soţul mega relaxat? Mai ales că se ştie ce fac doctorii cu asistentele, că e aceeaşi chestie pe care o fac directorii cu secretarele, şi câinii vabagonzi cu căţeluşele, prin pubele? Cum de stă el, soţul asistentei, foarte relaxat? Simplu: dentistul este foarte-foarte-foarte-foarte-foarte-foarte gay. Foarte gay. Deci foarte gay!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. Dan Ciulea Reply

  bine ca e e casatorit.
  Apropo de tipele cu cu ochelari, sti de ce imi plac? Pentru ca isi dau jos ochelarii si se fufu ca orbetele!

 2. artistu Reply

  Sau asa stie sotul, ca ala e gay, tocmai ca sa fie linistit! Si ea intre timp isi plateste dantura perfecta facand troc – SERVICII contra SERVICII! 😀

 3. alexnicolae Reply

  articol exemplificator pentru un domn aflat intr-o pozitie dominanta intr-o relatie : cand se vb de bine o alta doamna, automat, dar imediat! se zice si ceva de genul nu e genul meu! da imediat! + cu – da 0.

 4. Miorlaupufos Reply

  Groparu e ca Romania. Simply surprising.

  PS Asta cu ochelarii la gagici e foarte adevarata. Niste ochelari bine alesi sint un accesoriu cu efecte nebanuite.

 5. WeNDoR Reply

  @marius vl: +1;

  am cunoscut cazuri si le apreciez pe bunaciunile care transforma homosexualii in bisexuali, cu toate ca nu-mi place …

 6. Ionut Reply

  Asta e acoperirea … ca dupa doctorul face pe bolnavul ce are nevoie de o extractie de la frumoasa asistenta …

 7. Cata Reply

  Gropare, nu te-ai prins de adevaru’ adevarat: dentistu’ tine bunaciunea ca sa atraga barbati, ca uitam ca prostii si de frica si de durere numai ca sa stam semi-intinsi pe spate si sa bazaie in jurul nostru o asistenta creatza cu ochelari
  @silvy: da, ne aduce aminte de profa sexoasa de cand eram copchii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *