Scurt, dar la obect:

1. Salvaţi-l pe Răduţă. Punct! Mereţi în pab, că se anunţă kief mare, şi salvaţi şi suflet de om, să vă mai ierte Dumnezău păcatele pe care sper că le faceţi, că dacă nu nuş ce mai căutaţi pe blogul ista!! Mereţi şi faceţi-le!
2. Urmează triughiul morţii: Duminică începe una dintre cele mai nefaste perioade pentru bărbaţi. O epocă sumbră, o pată neagră în calendar pe care specialiştii o numesc “ Triunghiul Morţii”: Valentine’s Day – 1 Martie – 8 Martie (ar mai fi şi Dragobetele, dar dat fiind că e o tradiţie populară, sunt şanse mari ca acesta să constea, de fapt, în lovirea fiinţei iubite cu parul pe fondul consumului de alcool). Scris de Julică, of cors 😀

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Alina Reply

  Ei, triunghi pe naiba! In cazul nostru este heptagon: 14 febr., 24 febr., 1 martie, 8 martie (astea clasice) + 14 martie (ziua lui), 17 martie (ziua mea) si 21 martie (aniversarea noastra). Beat this, gropare! 🙂 Sa nu mai vorbim ca anu’ asta Pastele e pe 4 aprilie, ca deja facem octogon de prilejuri de sarbatoare.

  PS: Excelent blog, felicitari!

 2. pisica turbata Reply

  @alina – mai ia si de la mine 19 ian, 2, 12 si 22 febr – frati-miu, vara-miu, matusi-mea, respectiv maica-mea. unchi-miu e tot pe 14 martie asa ca nu-ti dau si data asta ca ai deja ceva de sarbatorit 🙂

 3. Alina Reply

  La noi deja e de domeniul fantasticului. Mai avem o data in comun, dar din pacate este cea asociata unor decese, mama mea si prima lui logodnica. Daca mai zic si ca ne-am cunoscut pe net si suntem un cuplu care se iubeste si se adora, deja nu stiu cat ma mai crede lumea.

 4. ovidiu strachina Reply

  Multam’ fain pentru ”B-cafe”,Gropare,fain tare site-ul…si te mai vede si pe tine omu’ live…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *