Întrebare: ce-i mai mică şi mai mică decât puţa de furnică?
Întrebarea nu mă sperie: puţa de bacterie!

Pai hai s-o lom asa, ca deja m-am saturat: marimea chiar conteaza? da’ grosimea? da’ grăsimea? Ma intreb asta finca unii reusesc să facă lucruri miraculoase cu mărimi şi lungimi despre care alţii râd de se prăpădesc.

Cum să zic, imaginaţi-vă o puţulică de bacterie de sex masculin, şi şi japonez (cică japonejii o au cea ai mică de pe lumea asta, dar aştept ca cititoarele mele maritate cu japoneji să infirme şi acest lucru, că-n ultima vreme nimic din ce zic io nu zic bine; numa ce scriu, scriu îngrozitor), care intră la Polul Nord în apă rece-rece ca berea (deci foarte rece). Claro că puţulica, mititica de ea, se zgribuleşte şi se face aşa de mică, că ar putea fi ea însăşi puţulică la altă puţulică – deci mititica. Mega-mititică, ca sa vorbesc în aliteraţiuni. No! Se mai poate face ceva frumos şi bun şi util şi placut cu asemenea mini-degeţel? Şi asta să fie tema de gândire numărul 1 pe ziua de azi.

A doua temă de casă şi de gândire pe ziua de azi: cât te ţine pe tine, când te joci de-a animalul cu două spinări? Că – de exemplu – cică media ar fi pe la undeva între 4 şi 11 minute, deşi am auzit că există la mine pe planetă unii nesătui care şi-or învăţat prekinele şi nevestele rău, cu până la un sfert de oră de sex – uneori chiar şi de două ori pe lună. Şi asta să vă fie a doua temă de gândire pe ziua de az.

Şi amu de ce is io aşa opsedat de mărimi şi lungimi: miercuri începe festivalu de filme de foarte scurt metraj. De ce foarte scurt? Pai cum de ce? Pai fincă, după cum zice un prekin, nu-i dau numele lu Greuceanu, decât o juma de oră lălăită, mai bine trei minute pasionale!!! Aşa că mâine începe proiectia filmelor din selectia nationala, iar Mishonca, care e cântecaci de rang I gropăresc, împreună cu Naşu Meseriaşu’ (din păcate, fără Dracu’ şi Jniţăl, că mi-i şi frică să mă gândesc ce ieşea dacă se băgau şi iei) participă cu Sopsi Bomb, scurt metraj iredentist, rasist, xenofob, homofob, antisemitist, antiingineresc, probinladenian şi nici nu mai zic alceva! Deci musai trebe votat.

Ce? Mai vreţi şi alte detalii? Ia d-aci: www.foartescurt.ro

Update: deci filmu’ Sopsi Bomb este si cu Dracu, mi se spune, si Dracu ăsta este bestial, că toate care or fost cu el aşa or zis, ca el e bestial, si el chiar e, vă zic io, deşi io personal n-am fost incă cu el; dar filmu’ e tot fără Jniţăl, şi atunci întreb şi io: NU E PACAT???

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. broodwar7 Reply

  Napai la mine daca e mai putin de 25 de minute e naspa, simt ca n-am facut nimic.
  Si partea proasta i ca mi-s mascul.
  Da hai sa zicem ca am o scuza: am de abia 25 de ani.
  Alta intrebare pentru azi: daca mie la 25 imi trebe minim 25, cat ii trebuie unuia la 40?

 2. Vla$ Reply

  pamant la servici! ca tre sa ma ascund sa postez un comment la lauda care o primesc! CEEEE?!?!no ies ca vine mon patron!
  mai comentez io
  pa

 3. julius constantinescu Reply

  Spune-i lu’ Grauceanu (sau, cum spuneti voi la Cluj, la Grauceanu) ca-mi place cum gandeste. Stii vorba aia: decat mult si fara rost, mai bine putin si prost.

 4. ania Reply

  concureaza cu sleepwalking 😀 care e realizat de dragostea vietii mele. si eu tocmai ii fac reclama la gropar in curte 😀

 5. hadean Reply

  uite care-i treaba:marimea nu conteaza, da micimea conteaza foarte tare!iara “durata vizitei” nu trebuie sa devina mai importanta decat “scopul vizitei”, si anume, sa ne samtam bine.cred io.

 6. gb Reply

  Conteaza sau nu conteaza marimea, trebuie sa te descurci cu ce ai, pentru ca marfa nu se poate nici schimba nici returna. Cel putin vizitele pot fi variate ca sa mai omori din plictis. Mai scurte, mai lungi, mai dese sau mai rare ca sa ti se faca dor, important e sa servesti cu ceva dulce pe musafir.

  Din cate am auzit eu oaspetii stau mai mult daca le dai de baut.

 7. WhiteWolf Reply

  Am inteles.
  Nu numa’ ca ejti rapsod popular din ala de o da pe cantece si poiezie cu trenuri si lanturi cand ajunge la universitatile de tip Jilava da il mai si promotionezi pe unu. Care, de fapt, ie mai multz’ da’ tot dejaba ca tare mai ie pacat fara (de) Jniţăl. Si pàn’ la urma te priveste srikt ca te-ai decis sa impacetezi tot promoushiãnu’ in chestii despre care numa’ vorbeste lumea si stiinta nu aproba; a se retine ca ce kàkat màncã cercetatorii arondati ziarelor Li9bertatea si Can-Can nu-i stiinta.
  No, bun.
  Fã bine si-mi zi, daca tot vrei sa votez; pana la urma putza de bacterie ie de bine sau de rau pentru aia de umbla pe picioarele din spate ? A ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *