Pe Animal Planet sau pe National Geographic zicea un nene batraior care face documentare coioase neshte chestii.

Si in coioshenia lui, printre chestiile pe care le-o zis, o fost si faptul ca oamenii or inceput sa umble biped din cauza ca asa vedeau mai de departe vrun animal d-ala pe care noi il vedem numa prin Ice Age. Animalele elea cica s-ar fi servit la pauza de pranz cu câte un omulet crocant, da’ numai daca il luau prin surprindere, alfel oamenii faceau caca pe ei de frica, si deveneau si mai scarbosi la gust – afara numa daca erau femei tinerele, ca astea nush cum fac de au gust bun in orice conditii. Bun! Bun-bun!!!

Şi omu d-aia s-o ridicat ca o suricată lălâie pe picioarele lui bipede, ca sa vază cine il vrea în farfurie şi să poată fugi la mă-sa, la adăpost.

Şi o mai zis nenea documentaristu şi că oamenii or început să margă în două picioare din spate şi pentru că trăiau într-o zonă mlăştinoasă, şi dacă nu ridicau bostanu’ se cam inecau in apa aia cu pipi făcut de la omu’ care mergea dinaintea lor, in şir, că io ştiu că din instinct te pişi când intri in apă, că io aşa am făcut în toate piscinele în care am inotat, şi să ştiţi că e minciună că în Germania apa din bazin se colorează dacă te cam pişi pe ea, nu e adevarat.

Teoria Groparului asupra mersului biped:

– femeile s-or deprins să stea în două picioare ca să vadă mai bine când vinie beţivu’ dreq de la crâjmă, că azi e zi de salariu, şi lu ala micu ii trebe memorie la calc;
– ăla micu stă în două picioare ca să aibe mâinile libere să se apere dacă e vorba să şi le incaseze pentru faptele sale făcute de voie sau de nevoie;
– ăla marele, care vine clătinat acasă, are nevoie de labele din faţă libere ca să îşi bubuie şi nevasta, şi copilu, preventiv, sau pe drept, nu contează, că aici nu facem filozofie, terapia cuplului sau consiliere maritală; unde mai pui că o telecomandă e foarte greu de manipulat din patru labe, ca să nu mai vorbim de ce greu se bea o sticlă de bere numai cu dinţii, fără să te ajuţi de mâini!!!

As dori sa le multumesc prietenilor mei care mă strică pe mine care sunt un om extraordinar de cumsecade.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. hadean Reply

  Apoi da, ai tu dreptate, da bărbaţilor bag de samă că le place poziţia patrupedă mult mai mult, de unde şi zăbovitu’ la cârciumă şi doggy style. Cred, după cum cred că amu’ regretă rău că nu o stat să-i pape tigru cu dinţ lunji şi tătă lumea să aşteaptă să-i vadă umblând numa pă picioarele din urmă.

 2. WhiteWolf Reply

  Imi place ca ejti din ce in ce mai implicat si angajat in alea mari si grele ale lumii si televiziunilor fara exces de publicitate.
  Si mai imi placa ca , singur, asa, de nebun si cu propriu-ti (ce de al shaselea ) simt te cam prinzi cum vine chestiunea in cea mai de baza celula a societatii.
  Chip ap zã gud uork.

 3. Călă Reply

  da’ videnii si bocii de ce se chinuie sa stea pe doua, ce motiv au? da’ funarii si vadimii?!?

 4. Andreea Reply

  @Groparu: eu zic ca au invatat sa se ridice in labele din spate(deci am zis labe nu picoare, deci nu is inca “humans”-vezi Startrek Next Generation, aia mici si urechiosi care se numeau Ferenghi parca :)) ) pentru ca au zis la un moment dat: Fuck it !!! io nu mai pun botu’ jos(la propriu)….. Daca e sa ma pape, inseamna ca nu merita sa traiesc!! si uite asa s-a nascut zicala “a pune botu” si norocul….

  Subscriu si eu la ce a scris Whitewolf adica bravos si la mai multe postari…
  Andreea

 5. Groparu Reply

  Deci clar ca la asemenea comentarii favorabile m-am umezit tot, si am si pkicurat un pkik!

 6. Dan Reply

  Am ras, team pus la bookmark. Mai trece la socoteala un fan

 7. WhiteWolf Reply

  Zi-le la toti ca ereai plin de bere si presiunea la macsim cand ai zis de pikurat
  Ca sa nu afle chiar tot nimeritul din greseala pe aici, din prima, cat ejti de blonav si incurabil.

 8. deci,totodată... Reply

  Mamă mamă,pe-aci e lume care-mi place! Ce gînduri,ce existenţialism,ce profunzimi… Dădui de voi şi-mi plăcurăţi tare! N-am nimic de zîs,da” sîmţîi că trebe să vă dau bună zîua. Bună zîua!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *