La mine in corp zace prizoniera o femeie.

Femeia aceasta are nevoie de tandrete, de atentie, si de ajutor – pentru ca se zbate, sireaca, sa iasa la lumina. Ea este responsabila de latura mea mai sensibila – cum este cea lirica, care m-a ajutat sa descriu in coloraturi Rembrandtiene si Van Goghoase simfonia ciorbei de peste inghiţită ghiogâlţ ghiogâlţ când fusasem in Deltă. Uneori, această femeie prizniera in mine ma indeamna sa dau cu aspiratorul, sa imi cumpar hartie igienica verde ca sa se asorteze cu gresia si faianţa de la mine din baie, şi să mananc dietetic: iaurt si sana (medicamente esentiale ca sa astup stomacul indopat cu bere, inca furios dupa noaptea de ieri).

Femeia aceasta care ea, insasi, zace in mine, simte uneori nevoia de iubire; si atunci isi ia cat poate duce. Alteori este de o blandete iesita din comun, pentru ca ulterior sa rabufneasca urland la oricine i se pare ei ca i-a gresit. Prefera sa stea indelung in cadă, si uneori ar prefera sa mearga impreuna cu inca doua-trei gajici la baie – desi arareori ii iese figura. Se uita indelung la alte gajici, incercand sa descopere acel je ne sais quoi; alteori adulmeca cu nesaţ izul de gajica lasat de cate o reprezentanta a sexului frumos in urma ei, si recită în gând Minulescu si al lui voila pourquoi j’aimais Rosine (care cica, de fapt, era a lu’ Guerlain).

Femeia aceasta, dragii mei cititori, este o lezbianca fara speranta, si ma indeamna sa vreau sa dansez cu fiecare fomeie pe care o vede pe strada; si ma mai indeamna sa le fac si alte chestii specifice lesbiencelor, si uneori, mie, chestiile alea chiar imi ies!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. vrei sa fim prietene? Reply

  tie tzi greu? si io simtesc ezact precum tine, dar ui’ la mine ghinion: eu sint femeie si nici lezbiana nu-s? no. te-am luat! iar simt nevoia sa fiu consolata…..

 2. vrei sa fim prietene? Reply

  si dupe “nu-s” e semnul exclamarii, adica tre’ia sa fie “nici lezbiana nu-s!!”
  pardon.

 3. hadean Reply

  apoi nuştiu, femeia din mine face ce face şi tomna când am nevoie de ie nu-i.ba mere la coafor şi vine cu păru plin de permament multe ceasuri mai târzâu, ba mere la ptiaţ pă la 9 dimineaţa şi vine la 9 sara, ba să sfădeşte cu femeia DE LÂNGĂ MINE, că două muieri înt-o casă greu să înţăleg. no, şi de aia nu poci sustina cînd mî uit la anatomia lu’ grei, numa mă râd ca dobitocu’ la doctor haus.

 4. Andreea MKT Reply

  te inteleg, in mine zace un barbat de 25 de ani cu ochi caprui si foarte obraznic. acest barbat ma facea sa fac pipi la buda firmei unde lucrez (nu cunosti firma) si colegii barfeau suparator ca de ce fac asta. iata de ce! mi se parea normal sa fac pipi acolo. eram atrasa de buda barbatilor asa cum obezul e atras de fastfood si pitzipoancele de bani.

 5. artistu Reply

  Misto femeia asta din tine, asa teoretic. Insa daca s-ar intampla sa apara cred ca ar fi rea si naspa!
  P.S. Io zic sa faci un bine omenirii si sa o sinucizi, asa poate devina eroina vreunui roman, decat prizoniera ta! :d

 6. ics Reply

  Pentru ca era mai fain alalt, Gropare, asta vroia sa spuna domnu’ .

 7. Groparu Reply

  @ ics: nici io nu-l prea suport pe Groparu astalant: injura, bea, se bate… si mai e si tantalau si n-are timp de blog.

 8. ics Reply

  Partea rea e ca injura, bea, se bate…si nu scrie nimic despre asta pe blog.

 9. andreea Reply

  Am impresia ca femeia asta din tine e femeia din femeie pe care noi femeile nu vrem sa o recunoastem. Pun pariu cu orice femeie, pentru ca sunt femeie! 🙂

 10. deci,totodată... Reply

  adîncă şi-ncurcată treabă mă gropare,ce să-ţi zîc,că ţ-aş zîce da mi-e că o să-mi zîcă toţi ailanţî că sînt muiere…măi plîng şi io beat,măi şi suspin,da hai,gata,nu măi zîc nimic,că şi-aşa…

 11. Laura Reply

  Da’ de ce zici “zace”? Mie nu mi se pare ca zace. Ii chiar activa tanti 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *