Deci dupa ce Groparu s-a uitat in jur si si-a dat seama ca este cel mai de seama mascul pe care ochii sai (care nu minte! finca minte nu are) il poate vedea, stirile continua.

Azi vine erdeeshu’ sa imi instaleze cablu si telefonie si mobil si fix si de toate! Si voi incerca ce nu a fost pana acum incercat cu un instalator erdeesh, daramite cu o gajca intreaga: am sa incerc sa ii fac sa se descalte la intrare! Pe toti!!!

Update: Or venit, si, sincer sa fiu, mi-o fo frica sa le zic ceva. Nu de tatuajele lor, bine-nteles, ca nu de aia imi era mie; imi era numa ca erau amandoi transpirati, si mi-o fo frica ca daca se descaltza mi se acresc gogonelele, ca m-or prins cand mancam acasa, si io tin la gogonelele familiei mele, ca le-o pus mama mea, care de fapt i-o doamna!

Si pentru ca tot veni vorba de internete, trebuie sa il felicit si eu pe Bobby Voicu ca o stat la masa la mine la nunta lu Crivatz, Andrei Crivatz, despre care am mai scris; si pentru alte chestii mai putin lipsite de importanta, cum ar fi ca a ajuns presedinte mai tare ca Basescu, finca tara în care Bobby este preşedinte are mai multi membri decat are Treienel votanti, cu tot cu gaşca aialaltă tristă a lu’ Felix, Geană, Tăricică şi restu: Yahoo!land Romania, de pun pariu că s-o ofticat juma de blogosfera care spera sa ajunga ei acolo!!!

Deci mă Bobby, daca ma rad pe picioare, nu ma iei de secretara?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

  1. iulianuss Reply

    Aşa, şi daca eerdeeşu vrea la budă, îl laşi ?

  2. Groparu Reply

    Pai inainte de a merge ei, ma duc io. Pariu ca tot de la mine va mirosi mai preponderent?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *