După ce a muncit și nopți și-a muncit și zile pe platforma vieții (care zici că e site-ul primăriei din Giurtelecul Hododului) ca să prindă loc la vaccinare, onorata nievastă a învățat astăzi că se poate mult mai rău decât să fie măritată cu mine: și anume, să fie măritată cu mine ȘI să fie mahmură după AstraZeneca în același timp.

Care mahmureală a fost exact ca la mine, cu frisoane, dureri de cap, somnolență. Dar! Dar, deși simptomele nu au fost ușoare, nu au fost nici extraordinar de grave; pentru că dacă ar fi fost extraordinar de grave, azi mi-aș fi auzit următoarele:
– (așa, din senin) Iubitule, îmi doresc din suflet să fii fericit, indiferent de ce se va întâmpla cu mine!
– Iubitule, am o surpriză pentru tine, am economisit 100.000 de euro, sunt sub saltea, dacă pățesc ceva ia-i și distrează-te de toți!
– Dacă pățesc ceva, sper că nu ești fraier să rămâi văduv prea mult! Și sper că nici nu vei umbla să te combini cu vreuna mai bătrână de 21 de ani!

În schimb, mi-am auzit așa:
– VEZI CĂ MĂ DOARE CAPUL DE LA VACCIN, NU MĂ ENERVA AZI!
– Fă cumva să nu-ți mai aud glasul ăla, că-mi vine să vomit!
– Du-te fă-mi o supă; DAR SĂ NU FIE IARĂ FIERBINTE CÂND MI-O ADUCI!!!
– Fă-i la Gropărelu niște lapte cu biscuiți, DAR SPER SĂ NU VĂD IARĂ LAPTE VĂRSAT PRIN TOATĂ BUCĂTĂRIA!!!
– Mă doare brațul în care am luat vaccinul, dar tot te pot strânge de gât cu celălalt!
– Măcar azi EȘTI ÎN STARE să bagi vasele în mașina de spălat vase? Da? MĂCAR AZI?!?!?!

Deci de asta vă zic, nu e chiar așa de rău nici cu AstraZeneca! Nu e nici foarte bine, dar nici nu te omoară reacțiile, serios.

.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 21 comments

 1. Nemulțumitu' Reply

  Se pare că sunt cazuri în care reacțiile le suportă soțul, indiferent de tipul vaccinului. Se pare că se reactiveză brusc și la vaccinurile făcute în copilărie. Și încă muuuult timp. Zeci de ani. Te omoară cu zile, cum ar veni.

 2. Attila Reply

  Gropare, brațul dureros al șefei de trib demonstrează totuși o chestie: cineva, undeva în țara asta, și-a găsit ceva între picioare și nu a cedat isteriei generalizate pe AstraZeneca. Nu e lucru mic.

 3. Shoric Reply

  După simptome pare că nevastă-mea se vaccinează cu AstraZeneca în fiecare lună.

  • Attila Reply

   Așa-i? Na, fac ceva și îmi teleportez consoarta până la țara vecină și pretină, să o înțepe cu Sputnik – poate se transformă în ceva rusoaică fierbinte 😀

 4. Diana Reply

  Da, da, da, multe vaccinuri indiferent de care, oricum suntem prea mulți pe planetă, să curgă vaccinul prin organisme, sa fie jeturi de vaccinuri la mall, la benzinarie, la şcoală şi grădiniță, pretutindeni jeturi de vaccin, pur si simplu sa ne scăldăm in vaccinuri, asta e ultima şansă a omenirii. ………bleah………..
  Mai există încă idioți care cred in Big Pharma.

  • Zev Reply

   Bubu, noted. Poti sa induci usor ideea ca un singur rapel e un mit lansat de bilgheitz si oculta. De fapt, trebuie vre-o zece rapeluri.

 5. costicămusulmanu Reply

  păi d’aia, că s’teți oameni subțiri, nu ciobani, ca mine;
  46 de ani, ușor supraponderal (gradul II), ușor hipertensiv și cu o minoră dar veche cardiopatie ischemică (ăsta fiind și motivul intrării la speișăl two), am luat AZ în 13.03; în afară de o ușoară somnolență care mi-a adus permisiunea să fac nani (2 ore da’ orișicît) în timpul zilei…nada! niente! nimic! nothing! băi, da’ nici un side effect deși am stat 48 de ore cu simțurile încordate la maxim; acuma, io ce să cred, că-s atîta de nesimțit că le-am avut da’ n-am băgat de seamă ori că pă moldova or băgat ceva AZ mai diluat sau sehaș, d’ăla de săraki?

 6. Maria Reply

  Bună dimineaţa!
  Hahah, mi-ai înseninat dimineaţa. La noi în familie eu m-am nimerit cu Pfizer, iar soţul cu Astra Zeneca. Pe el l-a durut foarte puţin braţul, însă pe mine m-a rupt de durere mâna, şalele, piciorul, a fost cam nasol şi la fel ca soţia ta şi eu aş fi putut să-l strâng de gât cu cealaltă mână, zdravănă :)))))) Însă a trecut. Noi să fim sănătoşi.

 7. Cami Reply

  Eu si sora-mea ne-am vaccinat cu Astra Zeneca luni. O fff mica durere in locul intepaturii, in rest nimic la ambele. Ieri frate-mio cu nevasta, tot cu AZ. Nicio reactie adversa. Ce se intampla, Olivia Steer? Nu stiu, inca n-a fiert mamaliga, ca sa pot citi in ceaun…

  • S Reply

   cred ca olivia se preocupa de vaccinuri, nu de instrumente de editare genetica 😉

 8. Zev Reply

  ‘ Mă doare brațul în care am luat vaccinul, dar tot te pot strânge de gât cu celălalt!’

  Demential! Universul casnic, sublimat intr-o singura fraza! Trimite-le fraza alora de la Comisia Europeana, si spune-le: ASTA e rezilienta, nu ce faceti voi acolo, bai fatalai si gleznutze goale.

 9. andu YY Reply

  Eu am făcut ambele injecții in January si Feb in UAE si nu am simțit nici un simptom.
  La fel si toți colegii mei.
  Noi aici am făcut Sinofarm.

 10. Remus Reply

  făcut aseară AZ.
  Somnolenta ca în copilărie =2 ore în plus azi dimineata în pat.
  mica durere în brat, în locul injectării cipului.
  luat algocalmin ca îmi erau reci picioarele.

  NU AM VOIE SA BEAU bere, ca cică tre sa.ma hidratez ca un om normal cu apa. Apoi dacă ruginesc de la apa?

  Pentru Diana. Fosta bona a fiului mei ( 40jj și ceva de ani) e grav covidata, soltul e la ati intubat de 2 saptamani, Fiica n-are nikic, ca e vaccinata. mno, înțelegi de ce orice antivirus e mai bun decât virusul?

  • Mianna Reply

   “intelegi” si “Diana” in acelasi paragraf? 😀 😀 😀 io stiu ca asta-i un blog de umor, da’ orisicat 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *