Încep să am halucinații în fiecare seară în care o legăn pe fie-mea pe picioare ca s-o adorm. Câte 90 de minute pe zi fac fitness de zici că-s Tibi Ușeriu în saună finlandeză: asta mică nu prea mai are ea chef de legănat mai mult de 5 minute, n-o mai prostesc așa ușor, așa că se ridică frecvent, se înșurubează cât poate, îmi dă cu păpușa-n cap, se preface că doarme numai ca să sară-n picioare trează lumină, ce mai, e distracție ca la carte, iar eu cred că am nevoie de terapie specializată.

Știu că-mi va fi dor de o să mă usuc de momentele astea, pentru că văd deja asta la fiu-meu:
Eu (într-o seară oarecare): Ficior, vrei să te culc eu?
Gropărelu (scuturând categoric din cap): Nu, nici gând.
Eu: Sigur? Că pot veni să te scarpin pe spate, să povestim despre cum va fi la vară în Deltă…
El (încercând din greu să nu vomite prea tare): NU!
Eu: mort înăuntru.

Și pun pariu și că a doua zi mă și zice la prietenii lui de la școală și râd toți de mine.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Attila Reply

  Cu Gropărelul încă un pic și ajunge la vârsta la care nu îl poți scoate din pat. Cu Gropărica, răbdare și tutun (și ceva în pahar) 🙂

   • Attila

    În post? În cazul tău, Gropare, până și canoanele scuză persoanele care trec prin stres fizic de restricțiile postului. Ascultă seminaristul, că aveam aliniate toate perceptele (că le-am practicat împreună cu preotul la Boema, eh, vremuri) 😀

  • Mihailescu Reply

   Citesc asta la 6am dupa >o ora de plansete ale juniorului, ca asa e moda in 2021, sa ne trezim in fiecare zi cu juma de ora mai devreme decat in precedenta.
   Aia e. Keep calm and carry on.

 2. lu Reply

  Evolueaza, rabdare. Aici, cel de 4 (…) nu mai trebuie decât tinut de mina pina adoarme. Cel de 6 (…) se multumeste cu un parinte campând linga pat pe o saltea veche de bebelusi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *