Nici nu are rost să vă spun ce tragedie (de fapt, ce soție) m-a lovit astăzi cu foarfeca fix peste scalp: nu vă spun pentru că țin la voi și nu doresc să vă stric serile și zilele, le-le-le.

Ce pot să declar este că, entuziasmat să încep ziua de luni cu un look de milioane, m-am apucat să mă tund singur. Nevastă-mea oricum nu suportă să bage mașina de chelit la mine-n păr, i se pare că gâtul meu expus e suficient de tentant, dar mașina de tuns nu e destul de ascuțită, și atunci zice pas.

M-am tuns eu cât m-am tuns, cât am știut și am putut eu de bine; dar tot am ajuns la etapa la care nu-mi mai puteam tăia cosițele cum trebuie, că doară n-am ochi în ceafă!

Și a mea mi-a spus de la început că ea nu se bagă, că ei nu-i place să tundă, și pace! Și eu atâta am insistat, că la un moment dat am repezit-o, și atunci s-a întâmplat nenorocirea (genul programului: dramă).

Femeile oricum devin foarte emotive când se trezesc cu ceva ce vibrează în mână; plus că, văzându-mi gâtul atâta de expus, sunt sigur că au trecut-o sudori reci de poftă și i-au tremurat mânușițele, că nu-n fiecare zi ești în postura Dalila când îl adoarme pe Samson!

Și mi-a tăiat tufa din cap scrâșnind din dinți de plăcere, și aproape că mi-a dat sângele prin miriștea rămasă; și aproape că chiuia ca o piele-roșie care scalpează fețe palide!

Și nu vă pun poză cu mine after, că poza îmblânzește realitatea; dar vă pun poza de before! Și nu-mi pot da seama dacă e mai bine acum decât înainte, pentru că-s încă în stare de șoc, aveți grijă de voi și haideți să terminăm odată cu pandemia asta, să putem merge și noi la bărbi-stiliști din ăia pentru părul din cap, că nici frizeritul ăsta nu e chiar pentru oricine.


Selfie făcut secunde înainte de dezastru; îmi vine să port căciulă la noapte ca să nu mă speriu dacă mă văd în oglindă, că de la o vârstă mă tot duc la toaletă mai des, nu știu de ce

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. costicămusulmanu Reply

  cum adică de ce te duci mai des? să verifici de-i stinsă lumina, dooooh!

 2. Nemulțumitu' Reply

  Să trăiești, fratele meu! Fix așa am pățit și eu anu’ trecut, în carantină. De obiecei mă tund foarte scurt, adică un 2 pe lateral și 3,5 pe creștet. Numa’ că ziceam eu să mai fac o schimbare, că tot stăteam în casă. Și l-am lăsat să crească de mi-era mai mare dragul cand mă priveam în oglindă, că de douăj și ceva de ani nu mai folosisem piepten. Și am zis intr-o zi să-l aranjez un pic că tot insista muierea. Și inevitabilul s-a produs. M-a chelit la spate de m-am tuns zero după aia. Zero!

   • Attila

    Că nu se știe ce păcate ale soțului își aduce aminte și aranjează gen dr. Ciomu 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *