Vreo 20 de ani am cumpărat cu religiozitate Mennen Speed Stick. Pentru că a fost primul pe piață, și primile iubiri mor greu; mai ales iubirile pentru deodorant și balsam de păr (și trimmer-ul de păr din urechi).

Nu și pentru antiperspirant, că ăla cică e făcut de grupul Bilderberg ca să ne omoare după ce scăpăm cu viață după vaccinuri, ci pentru deodorant simplu și zilnic; chiar dacă n-om face duș zilnic, ce-i aici, trib de pescari de perle?

Și la un moment dat îmi zic băi, Gropare, ia vezi și tu cum merge relația și cu alte deodorante! Că doară n-am mâncat toată viața la aceeași cantină.

Și mi-am înșelat deodorantul prima dată cu altul, apoi cu altul… deocamdată m-am oprit la ceva Old Spice care reușește să nu miroasă chiar ca o femeie. Sau ca o prăjitură.


Ce te uiți, băi slăbănogule!

Și, după ce mi-am schimbat deodorantul, am zis că să mă duc să văd cât de irezistibil am devenit pentru doamna Groparu! Și, după ce m-am dușălit, m-am dat cu deodorant și m-am dus la ea cu zâmbetul mustăcit al lui Clark Gable pe buze:
– Tu muiere, ia vino-ncoa! Ia zi-mi tu mie, a ce miros?

Se apropie nievasta și mi-o răspuns cinstit și tranșant:
– A frică.

M-am uitat lung la ea:
– …ce?
– A frică! De fiecare dată când te apropii de mine, miroși a frică.

No, ce naiba să mai zici la asta.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. DC Reply

  Noxzema Pilot. L-am descoperit in Grecia acum vreo 3 ani, de vreo cateva luni a aparut si la Jumbo (deh, greci si aia). Daca nu merge atunci apuca-te de batut nevasta, sa simta frica si sa nu ii fie asteptarile inselate. Stiu ca pentru asta trebuie sa treci peste frica, dar merita criza de curaj. :))

  • Groparu Reply

   Pentru bătut nevasta trebuie să beau ffff mult parfum din ăla și va fi tot degeaba, că-i din Nordul Sălbatec.

 2. mihai Reply

  Linkul e de pe vremea cand scriai cu sfinti, dumnezei si carne.
  Si eu ma dau cu Old Spice si nu am primit decat aprecieri pozitive.
  Ce nu faci bine ?

 3. neamtzschantz Reply

  cred ca sint 20 de ani de cind n-am mai folosit deodorant. parfum domnilor, pe corpul curat parfum de masculi. alea scumpe sint bune.
  eu “fumez” tigara electronica. si astea sint cu diverse arome, asa ca mi se tot spune ca miros ba a capsuni, ba a vanilie, ba a popcorn, ba a alune, ba a fistic, ba a caramele, in general chestii placute.

  • Groparu Reply

   De fapt, căutai o ocazie să ne spui că vapezi!
   Urmează postarea în care te destăinui că mergi la sală.

   • neamtzschantz

    si iata am gasit ocazia 🙂
    vapez de vreo patru ani, poate mai mult, si a devenit normal, nu mai am entuziasmul din primele luni cind eram mindru si ocos nevoie mare.
    la sala nu merg da marturisesc ca alerg, ma misc in aer liber, fa des drumetii de 30-50 km pentru ca peisajul e fantastic de misto in regiunea mea (heidelberg tine de odenwald), calaresc ocazional, canotaj tot ocazional pe neckar, din astea… e clar ca sint un tip suspect.

 4. John Temple Reply

  Io mă dau cu Axe Gold Temptation, iar ca parfum folosesc Tom Ford Oud Mineral, Oud Wood și Oud Tabacco.

 5. Remus Reply

  Eram la mare, prin anii 2000 (long time, no more memorie) si mergeam cu un viitor fin (inca de pe atunci el avea burta de bere, la inceput, dar era !) prin Costinesti, ziua in amiaza mare, ca no, atunci ne trezeam si noi!!

  Si la un moment dat ne opresc 3 gagigi de la AXE, si ne intreaba daca vream sa testam noul shprei deodorant. Si il ia Remus si trage peste abdomenul cu 4 patratele o dunga orizontala de au picat toate pe spate. De rusine, viitoru’ fin a dat peste tricou.

  Uite, fix ca aici am facut, fix fix fix!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=M3YrxnYe4_s

  (de fapt in reclama eram eu, undercover)

 6. Remus Reply

  Bai Gropare, deci, ai putea sa faci aici un MARKET de produse barbatesti, cu barbati adevarati, asa ca noi, adica, vine un mascul cu patratele si zice, bai sarakilor, m-am saturat de parfumul meu xyz, e jumate sticla plina, il dau la 15-shpe lei ca sa faceti si voi patratele ! Se ridica de la adresa/ora/etc.
  Daca io n-am blog, te invit pe tine sa faci bani!!!

 7. IO Reply

  După principiul: ”daca ți-e frică, bea o palincă, îți dă curaj”, bag de seamă că mai mult gura e de tine în ceea ce privește consumul, dacă te prinde nevasta așa înfricoșat :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *