Așa cum cei mai perspicaci dintre voi ați fo’ observatără, blogul bloggerului vostru preferat a făcut niște ocluzie intestinală interstițială și v-o fo’ umplutără pe toți de Samsunguri și iPhoane. De vină sunt hecării soroșiști, plătiți din străinătate ca să ne distrugă industria românească a bloggerilor și să ne facă să importăm postări din Occident.

Drept urmare, am chemat niște specialiști patrioți de Internet care să facă niște colonoscopii prin site, căci situația asta nu putea continua așa.

Terapia asta cu clisme necesită și niște schimbări de temă, deci e posibil ca blogul să nu se afișeze ca o Miss Venezuela la ora actuală, ci mai degrabă ca însăși Venezuela – țara chiar ea, ciuruită și jefuită de pesediștii locali.

Adică cu erori și tot felul.


Gen DIPECERAT FANY în loc de DISPECERAT FUNNY

Chiar dacă suntem în plin facelift de epidermă, de zici că ne-o operat chirurgul italian la sâni, să știți că stilul meu neamuzant, deprimant și bun de adormit pietrele rămâne, firește, neschimbat, cel mai bun somnifer rămâne tot groparu-”nu-mai-scrii-ca-pe-vremuri”-punct-ro, nu uitați asta, cea mai bună anestezie rămâne acest blog, veveve gropar punct ro, la rubrica giggolo.

Și, firește, dacă mai observați că în relația voastră cu mine intervin site-uri dubioase care vă oferă telefoane mobile, vă rog să mă anunțați, să știu ce antibiotic anti-sifilis mai administrăm.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Remus Reply

  uite si motivele pentru care nu imi fac blog:
  – ar trebui sa folosesc ceva tema gratis ca tine, iar gratis = scump. pentru ca hackereala.
  – as face o chestie in HasTemeLe, dar ar fi prea multa munca manuala, dar (aproape) imposibil de spart 🙂

  Revin cand mai imi aduc aminte de una alta

 2. Andu Reply

  La cat esti de zgarcit, in afara de materiale promotionale (de la cei la care faci publicitate) nu oferi cititorilor fideli. Si cum inca n-ai prins pestele cel mare – agentie de publicitate exclusiva pe romania la Apple – nu ma astept la telefoane.

  Si oricum, spre linistea ta (sa nu tulburam somnul celor din incinta) – nu pentru tema intram noi pe acest site. Asa ca succes pe mai departe si mai da-ne “somnifere”!

 3. Remus Reply

  =)) as putea sa iti impartasesc eu cum au muscat-o 2 clienti de ai mei cu ransomware. si cum i-am rezolvat.
  – sau as putea sa iti zic cum i-au hackerit la salonul auto frankfurd 2018 la nasu’ traficul de ifon cnad s-a conectat la un hotspot compormis. si dupa aia cum i-au spart serverul de mail si serverul de mentor. si cum l-am rezolvat pe el.
  Ca si el e la fel de zgarcit ca tine =))))

 4. Remus Reply

  si nu pentru tema intram.
  Dar vrem (ca doar esti singurul blogger pe care il citesc)
  – sa putem pune poze
  – sa dam like-uri la poze si commenturi

  si sa nu facem asta pe feisbuc, ci aici: )

 5. Adriana Reply

  Din motive de nu vad bine nu se pot pune linkurile catre alte articole, precedent si urmator, mai sus oleaca? Era sa le ratez acolo jos sub reclame. Multam fain

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *