Io nu pre pun chestii de la altii la mine pe blog (daca vreatz haioshenii, meretz pe resursedefun, daca va trebe pornache, redtube.com e always available, sh daca vreatz tecste penale scrise de o minte virgina, de calugaritz, va recomand groparu.ro), da’ chestia asta merita cetita, mai ales ca e la prima manutza, primita de la prekinu’ meu Luci, care e in State, sh e cam coios, asha, el de felu lui:

“Ia uite ce i s-a intamplat la un prieten de-aici! si-a cumparat Noul Celular ipod ala de l-a facut apple, la care ii zice IPHONE, si totu’ frumos si bine, planul lunar care l-a facut cu AT&T (o companie telefonica mare de aici din state) a fost ok pentru USA. Dar cand baiatul a inceput sa calatoreasca in Europa (Franta), a folosit telefonul numai pentru e-mail. Cand s-a intors inapoi si a venit plata lunara, surpriza! pe bill zicea ca are de plata $4190 (dolari, da!). Asta sa inebuneasca, a sunat compania, crezand ca e o greseala, dar reprezentantul AT&T i-a explicat ca in afara Statelor Unite, ei incaseaza $5/mb. No acum trebe de stiut ca telefonul asta bengos foloseste Internetul si singur, chiar daca tu nu-l folosesti, ca iti “update” automatic toate functiunile care se bazeaza pe conexiune de internet, cum ar fi vremea, stock market s.a. Suparat asta, a chemat stirile, interviuri, chestii, si a apelat la noi sa-i facem o comerciala pentru youtube, ca vrea sa-i dea in gat pe ticalosii astia corporate. Ei bine, noi ce am zis, hai sa imitam cat mai bine spotu’ publicitar original (iar acela fiind foarte simplu am reusit in 20 min sa il filmam la noi in studio, iar in alte 10 min l-am montat cu muzica si vocea facuta de Buster colegul meu, cu vocea lui de radio). Si iata ce a iesit!
http://www.youtube.com/watch?v=qTkP-4CvoOE
Ca sa vedeti originalul, sa aveti ca si comparatie, mergeti aici:
http://www.apple.com/iphone/ads/ad9/
Dupa ce am avut comerciala, ăsta a pus-o pe youtube, a trimis-o la CEO de la AT&T, si chiar a prins unele din e-mailurile lui Steve Jobs. Astazi dimineata a primit un e-mail de la CEO AT&T care zicea ca cineva de la companie o sa-l sune, ceea ce s-a si intamplat, si i-au redus bill-ul la $700.
Si inca ceva: spre surpriza lui, la o zi dupa ce a trimis e-mail-urile, contul lui de e-mail de la Mac nu a mai functionat astazi pentru o zi intreaga. (Najpa, nu?) No pa asta-i poveste pe lung la ce i s-a intamplat lui Piere cu bengosul lui telefon IPHONE, pe care si eu l-am cumparat bininteles, ca pana la urma trebe sa tinem pasul cu tehnologia!

Inca o data, puteti viziona versiunea noastra a spotului publicitar aici:

No ni la ei!
Ciau bai flacai, si numa de bine!

Luci

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *