1. Finca pe vremea lu’ Ceau’, incalzirea intr-un apartament era intre 80 sh 100 lei. Amu ii vreo cateva milioane bune.

2. Finca am concurat la un post de PR Manager la ei amu-s hăhăăă, ceva ani buni. Sh am trecut printr-o procedura stufoasa de recrutare, cu copii legalizate pe bani grei (da! muie sh notarilor), cu candidatura depusa numa intre orele 14 sh 15 la ultimul etaj, cu felatii la greu, cu dosar refacut finca nu ne place dosar plic alb, ci trebe culoarea cartonului, bashini d-astea, plicuri timbrate autoadresate, flatulatzii.

Sh examenul o durat 7 ore mari sh late, sh io aveam febra 39 cu nu stiu cat, ca eram super racit, sh una din probe o fost sa descriem un print care sa faca reclama la termoficare. Sh ideea mea o fost ca print-ul sa contina un calorifer sh un puishor de gaina, mancatz-ash, ca toata lumea se udă când vede puişor de găină, deşi nu au nici o problemă în a-l ronţăi la KFC cand se face baiat mare, ca dupa aia te si inervezi ca cum puii mei de romancele arata cat butoaiele alea de bulgaroaice!!!

Sh ma gandisem sh la un slogan cel putin demential, de is sigur ca Leo insusi măre Brunett s-ar fi emotionat sh ar fi facut cerere de rebransare, atata era de sugestiv, dar care ca si celelalte idei DaVinciene din istoria omenirii s-a uitat. Sh am avut sh proba de limba engleza, io fiind singuru’ d-acolo care termenase Literi. Sh dupa proba asta or mai trecut vreo trei saptamani, sh oamenii ma kiama la interviu, ca ramasasem din 16 oameni numa 6, sh mi-am zis: Gropare, amu vei avea caldura intregului orash la limbutza ta, mah! La a ta! Sh tu stii ce chestii frumoase poti face cu limba, mah!

Sh la interviu ramasasem 4 meseriashi sh doua gaini, noi astia patru socializam, mai fumam o tigare, mai un banc cu unguri, numa alelalte doo pkisde nu se integrau, sh mi-am zis ni, mah, astea doo, ce PR menejeritze de toata lela, mah, nu-s in stare sa afle unde-i nordu’, da’ ele or ajuns mari finaliste, ui mai ales la curca cu coc, aia cu decolteu’ ala indoielnic care isi tot aranjeaza sutienu’, gogoasha dreq! Sh dau interviu’, sh aflu dupa alte trei saptamani (o trebuit sa sun io, ca ei desi or promis ca ma suna, o putza! Ia tzapa, Gropare) aflu ca luase al’cineva, ceea ce era OK, finca niciodata nu m-am considerat cel mai bun la nimic, nici macar la somn, ca sh in somn am vise penale cu insule cu lesbience, in loc sa visez la Nirvana. Care vise mie mi se par super OK, de alfel.

Da’ dupa 3 luni ma duc la nush ce job fair, sh cine recruta, mancatz-ash! Termoficareaaaa! Ha, zic io, si ma duc la fosta doamna care ma recrutase, sh asta da din coltz in coltz, ca vai, domnu’ Groparu (ma tinuse minte, finca asa-s io, ma tine minte femeileeee), io zic ca nu ca domnu’ Groparu, mi-atz promis ca ma sunatz sa imi spunetz ca am picat interviu’, de ce nu m-atz sunat? Vai, ca ma scuzatz, zice ea, deja nu mai era chitra aia najpa termoficata, era una care nu prea stia cum sa ma ieie, sh zic io “Da cine-o loat postu’?” “A, zice ea, o domnisoara foarte calificata sh buna in ceea ce face, o kiama nu-mai-stiu-cum, nu e aici ca e pana afara! “Bine, zic io, bafta, ma duc sa le dau muie la Zapp, care sh ei fac recrutari, sh merg sa ma rad de Zappii aia care is mai prosti ca mine, da’ castiga dolarei la greu, ca lucreaza pe telefonie mobila, ca io inca is profesor sh pana sa se inventeze bloagele, peste 7 ani, nu am cum sa stralucesc de pseudo-genialitate decat la o bere!” Da nu ma rabd, sh dau o tura inapoi sa o vaz sh io pe PR menejeritza aia care loase postu’, ca credeam ca era una din aia 4 care tot povesteam la interviu, sh cand colo! Era gogoasha, mah, gogoasha, aia decoltata indoielnică, macar daca era unu sau una din aia 4, da’ nu, termoficatii or loat-o pe curca aia, mah, sh-apa sa nu te ovtici??? Muriti!!!

3. Pentru ca la cativa ani de la chestia asta, trec prin centru, sh ce reclama la termoficare imi zambeste dintr-un outdoor? Un puisor de ratza (!?!?!) langa un calorifeeeer!

4. Finca azi dimineatza cand sa fac dushul de riguare, descopar ca, pentru a patra oara anu’ asta, NU AM APA CALDA. Sh asta fara sa puna nici un anuntz – sh-apa sa nu-i baji in kisda mamii lor???

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. albanezu Reply

  pune-ti centrala gropare si da-i in qisda masii de termoficati. sh taie si tajile ce trec pe la tine prin apartament… elea de caldura si aia de apa calda ca oricum is inutile.

 2. mishu Reply

  Ahahahaha, te-o spart decoltata maine-i gata! Vezi de ce nu ii bine sa te tina minte femeile? Ca tzin minte si caloriferu si puishoru’ 😀

 3. Groparu Reply

  @ albanezu: mo, imi pun, da as vrea una din aia, Cernobâliana, sa rulez!!!

  @ mishu: sa inteleg ca am un puisor memorabil…?

 4. The Original Yankee Reply

  si despre cum te-o tzepuit quisdele de la Zapp nu povestesti? sau la recrutarile alora numa’ sa la bashcau te-ai prezentat?

 5. Groparu Reply

  @ Yankee: deci la zapp am fo la o prezentare in fatza la vreo 800 de studenti, sh dupa ce si-o turuit zappii discursele, l-am intrerupt pe vorbitoriu si am zis: de ce ati venit sa ne recrutati din moment ce v-am trimis de vreo 4 ori CV-ul pe sait si nici macar nu v-ati obosit sa imi confirmati primirea, desi va rugasem in acest sens? Moment in care tot auditoriu o inceput sa aplaude, sh eu am iesit de acolo, ca-mi atinsasem scopu’. Parol c-asa o fost!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *