Poliţia română în acţiune, caz tipic.

Într-o noapte, sediul unei importante agenţii de turism din patrie a fost călcat de hoţi (nu de soţi; de hoţi). Da, în Bucureşti.

Mare lucru de furat în afară de iaurturile angajaţilor din frigider (iaurturile; nu angajaţii) nu era. Ce să fure şi ei? Ghivecele cu ficuşi? Scaunele ergonomice? Posterul ăla mare cu Kuşadasî? Nu! Aşa că au furat şi ei ce era: două laptopuri, după care s-au făcut nevăzuţi înainte să apare caraliii, că urla sirena aia în noapte de parcă era borbandament în Beirut.

A doua zi vine Poliţia. Coboară din nişte dube nişte burtoşi însoţiţi de alţi burtoşi cu chipie, se opresc în faţă la o ţigare, examinează din ochi împrejurimile, discută între ei. După o vreme intră în sediul agenţiei, îşi pun mănuşile de plastic şi încep să se chiorască la geamul spart prin care intraseră infractorii.

– Vă ajut cu ceva? întreabă şefa de agenţie, impacientă să afle ce şi cum.
– Nu la momentul ăsta, zice Garcea. Dar vă rog frumos, până facem noi investigaţiile aici, căutaţi-mi o ofertă ieftină de Grecia pentru septembrie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. AghiutaGol Reply

  Politai prost, ce pretentii ai sa ai!
  Pina si angajatii de la salubritate stiu ca in septembrie e mai ieftin si mai misto in Cipru…

 2. Cristi Reply

  Prima concluzie: geamul pe care au intrat hotii era spart pe ambele parti. :mrgreen:

 3. ana Reply

  majoritatea politistilor se cred la ei acasa la fiecare nou caz aparut, se simt de parca ar fi nu stiu ce detectivi.de fapt primul lucru pe care il fac cand intra in sediul firmei e sa isi aprinda tigara, fix acolo unde nu se fumeaza..

 4. konskriptor Reply

  Ale draq de laptoape . N-au fost si ei in stare sa scrie parola cu markerul pe spatele fiecarui laptop. O sa fac o petitie la sefa de ajentie, sa concedieze angajatii aia incompetenti. Are careva idee cum se sparge parola?

 5. clovniiveseli Reply

  eu cred ca erau de la alta agentie , le era lene sa construiasaca o baza de date cu clienti si furnizori si au luat gata facute , ca doar nu furau laptoapele pentru solitaire 😈

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *