De la cititori câștigători care au câștigat prezervative de să le ajungă un an, dacă-s ardeleni cumpătați (sau oameni însurați):

Salut Gropare!

Vreau sa-ti zic şi ţie ce am păţit cu premiul Durex câştigat la tine pe site.

Am dat atunci pentru livrare adresa de acasa, pentru ca am mai comandat chestii pe net şi au ajuns unde stau eu în chirie – sau mai bine zis n-au mai ajuns. Dar când a ajuns pachetul, eu nu mai ştiam ce trebuia să vină şi de la cine… şi mă sună maică-mea şi-mi zice că am primit un pachet din Bucureşti. O întreb ce e în el: şi maică-mea începe să-l deschidă şi zice Durex… şi mă ruşinez, Gropare, de şi mor… şi mai zice mama “ai nişte prezervative… dar mai e ceva aşa, ca o sticluţă… ce e în ea?” Eu n-am mai stat să aflu, da’ mi-o zis soră-mea că mama întreba de lubrefiantul primit ca premiu… Gropare, atâta de jenă mi-e de mama că nici nu am ajuns acasă vara asta… oricum mersi de premiu, mi l-o trimis soră-mea, am şi început să folosesc prezervativele…

Mno… bloggerul câștigător din competiția Durex a ieșit Chinezu (nici nu mă mir – trei copii, păr creț, câte 100 de Like-uri pe postare), iar dacă vreți să aflați cât sex fac ardelenii… sau mai bine zis declară că fac ardelenii, uitați-vă mai jos, unde suntem fix în fruntea clasamentului! A celei de-a treia treime a clasamentului, firește.

Buvux5mIMAAi3oR

Am fi câștigat, aia-i clar; dar din luna mai încoace încă nu am trecut de preludiu, și chiar nu ne grăbim.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. diana Reply

  No pisici! Trebuia sa ramanem in Creta – io clujeanca si sotl iesean! 🙂 🙂 🙂

 2. treimea Reply

  a celui de-al treilea treimele – hai ma gropare, ce dracu’, zici c-ai facut litere la cluuuj, pai te faci de ris.

 3. Marian S Reply

  Bine, am înţeles: în mai preludiul, în septembrie dezbrăcarea, la anu` pe vremea asta vă pregătiţi să puneţi Durexul… blestem, e deja expirat!!! :mrgreen:
  Cred că alea pentru ardeleni trebuiau făcute pe comandă speciala. De termen, nu de mărime, nu vă grăbiţi să vă bucuraţi degeaba. 😆

 4. boierul barba Reply

  In calitate de castigator Durex si de moldovean vin si va intreb pe voi ardelenii , astia mosmonditi in crestetul top-ului meseriasilor cauciucati la inghinale precum sondajele de opinie a guvernantilor in ajunul alegerilor , ce-i asa panica fratilor sa va grabiti … lasati sexul mai pe la iarna ca si asa lemnele urmeaza sa se scumpeasca iar combustibilul lichid si gazul pentru centrale s-ar putea sa se taie din cauza crizei din Ucraina. Mai cu metoda , mai cu management ca asa e modern acuma peste tot.
  Uite chiar Durex acolo la ea acasa , aplica un management de productie adecvat.
  Recent am vizitat la ei o sectie perfect automatizata unde lucrau numai roboti si nu se auzea decat ritmic “fas !, poc !, fas!, poc!…” ce mi-a fost prezentata drept sectia de biberoane unde la “fas” se umflau iar la poc” se gaureau , cum imi relata un sef de acolo.
  Alaturi in sectia vecina tot robotizata , tot un zgomot ritmic “fas!, fas!, poc!, fas!, fas!,poc!…” , la care l-am atentionat ca jumatate din biberoane erau rebuturi negaurite.
  Total fals mi-a raspuns sec insotitorul meu … aici e sectia de prezervative cu care prin masuri interne de management asiguram productia de biberoane.
  Vedeti fratilor cum se gandeste o afacere !!! cat de siret de bussines-ul ???.
  Morala : Nu va spargeti in figuri cu Durex-ul ca s-ar putea sa fie gata spart…. asa ca sa va perpetuati si sa asigurati mana de lucru ieftina la imperialisti

 5. alin Reply

  “am şi început să folosesc prezervativele”

  Deci ii e rusine dema-sa, dar deja se fute la greu ?! Al dreacu chestie !

 6. Marian S Reply

  1. Culmea ardeleanului: să-i expire prezervativul până ajunge să-l pună. 😆
  2. Culmea ardelencelor: culmea e că la ele nu se pune! 🙄
  (poanta, mă, nu se pune 💡 ).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *