10 motive pentru care clujenii sunt cei mai iubăreţi români

1. Pentru că avem cele mai bune locuri de plimbat iubitele. Avem Parcul Mare, avem uliţe medievale şi neoclasice şi baroce, strâmte anume pentru a te forţa să o atingi când te plimbi cu Ea. Avem Someşul cu cascade cu spumă albă-albă. Avem pădurea Făget, care trozneşte de iubire seară de seară. Avem Cetăţuia, de unde oraşul se oferă ca-n palmă celor care mai au ochi şi pentru el.

Avem cartiere cu colţuri umbroase pe care Primăria nu se grăbeşte să le ilumineze, nici băştinaşii să reclame acest fapt.

Avem pieţe largi, cu bănci ţepene care te obligă să nu mai tragi mâţa de coadă în public prea mult. Avem străzi pustii la 9 seara, unde este obligatoriu să o ciupeşti tandru.

Avem birturi faine. Grădină Botanică.

Avem Feleacul. Dacă nu ai strâmbat capotă de maşină cu fundic sănătos de domnişoară sus, pe Feleac, eşti degeaba prin Cluj! De-gea-ba.

2. Pentru că avem o varietate largă de minorităţi de iubit şi drăgălit: negrese, arăboaice, asiatice, metise, mulatre, indience, pakistaneze, americance din sud, americance din nord. Rusoaice. Nordice. Francezi, efectiv curg la Medicină. Basarabence. Ucrainence.

Şi iubirea e prea puternică. Chiar dacă ea este mai înaltă pe tocuri.
discrepanta

Avem Haşdeul. Care merită florile.

Fireşte, tot turnul Babel ăsta îl găseşti în toate colţurile lumii; dar unguroaice, săsoaice (câte mai sunt) şi alte naţionalităţi, laolaltă cu cele de mai sus, mai greu. Mult mai greu! Cu alte cuvinte: unicitate.

Că vă place sau nu, avem şi o vibrantă comunitate gay.

3. Clujul este la un zbor distanţă de orice mare oraş al iubirii:
– Paris, je t’adore, donne-moi vite ton amour éternel et dur!
– Roma, presto, Giovanni, presto, Istvan, hai, mă Ioane odată, păi ce tăt faci, mă!
– Londra, honey, why don’t you come over for some tea and more?
– Budapesta, igen-igen, köszönöm!
– Frankfurt, schatzi, ich liebe dein wurst.
– Istanbul, prinţes la harem la mine, vrei să fii tu?

Pentru că avem câteva mii de studente la medicină. Plus Litere. Plus ISE. Avem 100.000 de tineri studenţi care ia ghiciţi voi ce fac când rămân fără bani de mers la birt!

4. Pentru că avem unde să iubim: avem cele mai mari dormitoare din univers, Mănăşturul şi Floreştiul, în care lumea merge exclusiv pentru somn sau (cei vrednici) pentru altceva.

Practic, un adevărat templu al lui Priap.

5. Pentru că statuile cetăţii emană virilitate. Uite, de pildă, Avram Iancu se ţine drept pe un piedestal erect,

Matia Corvinul stă călare pe un cal cu o pereche de testicule cât roata de Sandero,

iar un oraş cu asemenea statui cu asemenea femei cu asemenea sâni… ăăă… oare ce voiam să zic?

6. Pentru că atunci când lucrăm, nu ne jucăm de-a băgatul.

7. Pentru că avem cele mai frumoase maşini pentru plimbat fetele frumoase.


8. Pentru că, dacă nu-ţi mai ajunge oraşul pentru scârţa-scârţa, împrejurimile sunt absolut extraordinare.

9. Şi, dacă lucrurile nu merg cum doreai, poţi oricând să-i dai papucii şi să o iei de la zero.

10. Pentru că, deşi se suferă din dragoste…

…la noi iubirea adevărată nu moare niciodată.

Pentru că, dacă oraşul ne oferă atâtea şi atâtea prilejuri să înşfăcăm momentul, trebuie să profităm şi noi de el, căci oraşul este oraş până moare, dar vremea momentului trece.

Şi pentru că momentul trebuie trăit, Groparu vă îndeamnă, cu fiecare ocazie, să vă jucaţi de-a el şi ea. Pentru salvarea balenelor. Pentru sărbătorirea zilei de joi. Pentru pacea planetară. Pentru ca toată lumea să ştie despre oraşul nostru şi cât de potrivit este el pentru iubire.

Pentru a câştiga titlul de LoveVille. Pentru că 13 orașe din 5 țări se luptă pentru titlul de cel mai iubăreț oraș.
harti Loveville_20142

Din România, avem București, Timișoara, Iași, Cluj și Constanța care au la dispoziție 3 luni pentru a câștiga titlul de LoveVille și pentru a găzdui petrecerea exclusivistă marca Durex. Noi ştim că oraşul Cluj va da clasă, de departe, tuturor celorlalţi pretendenţi.

Aşadar: participă în competiție şi pariază pe orașul câștigător. Foloseşte aplicația de Facebook https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/. Fiecare vot primeşte un wallpaper jucăuș. 6 sunt de toate. Mai sunt trageri săptămânale la sorți, cu premiu lenjerie de pat Kamasutra. Şi altele. Numai să ne susţinem Clujul cât putem şi cât ne ţine. Pentru că avem o concurenţă a naibii de horny.
Infografic LoveVille Durex

Iar dacă ai niţel noroc, vei fi unul dintre cei 5 norocoși câştigători care, pariind pe orașul câștigător, vei avea parte de excursii și invitații duble VIP la petrecerea exclusivistă Durex, din orașul câștigător.

Aşadar: https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/

Şi… mno, deci eu vă încurajez să faceţi… deci… fără milă, da? Pentru Cluj! Pentru victoria finală!!!!

23 lovituri, dă-i și tu!