1. Pentru că avem cele mai bune locuri de plimbat iubitele. Avem Parcul Mare, avem uliţe medievale şi neoclasice şi baroce, strâmte anume pentru a te forţa să o atingi când te plimbi cu Ea. Avem Someşul cu cascade cu spumă albă-albă. Avem pădurea Făget, care trozneşte de iubire seară de seară. Avem Cetăţuia, de unde oraşul se oferă ca-n palmă celor care mai au ochi şi pentru el.

Avem cartiere cu colţuri umbroase pe care Primăria nu se grăbeşte să le ilumineze, nici băştinaşii să reclame acest fapt.

Avem pieţe largi, cu bănci ţepene care te obligă să nu mai tragi mâţa de coadă în public prea mult. Avem străzi pustii la 9 seara, unde este obligatoriu să o ciupeşti tandru.

Avem birturi faine. Grădină Botanică.

Avem Feleacul. Dacă nu ai strâmbat capotă de maşină cu fundic sănătos de domnişoară sus, pe Feleac, eşti degeaba prin Cluj! De-gea-ba.

2. Pentru că avem o varietate largă de minorităţi de iubit şi drăgălit: negrese, arăboaice, asiatice, metise, mulatre, indience, pakistaneze, americance din sud, americance din nord. Rusoaice. Nordice. Francezi, efectiv curg la Medicină. Basarabence. Ucrainence.

Şi iubirea e prea puternică. Chiar dacă ea este mai înaltă pe tocuri.
discrepanta

Avem Haşdeul. Care merită florile.

Fireşte, tot turnul Babel ăsta îl găseşti în toate colţurile lumii; dar unguroaice, săsoaice (câte mai sunt) şi alte naţionalităţi, laolaltă cu cele de mai sus, mai greu. Mult mai greu! Cu alte cuvinte: unicitate.

Că vă place sau nu, avem şi o vibrantă comunitate gay.

3. Clujul este la un zbor distanţă de orice mare oraş al iubirii:
– Paris, je t’adore, donne-moi vite ton amour éternel et dur!
– Roma, presto, Giovanni, presto, Istvan, hai, mă Ioane odată, păi ce tăt faci, mă!
– Londra, honey, why don’t you come over for some tea and more?
– Budapesta, igen-igen, köszönöm!
– Frankfurt, schatzi, ich liebe dein wurst.
– Istanbul, prinţes la harem la mine, vrei să fii tu?

Pentru că avem câteva mii de studente la medicină. Plus Litere. Plus ISE. Avem 100.000 de tineri studenţi care ia ghiciţi voi ce fac când rămân fără bani de mers la birt!

4. Pentru că avem unde să iubim: avem cele mai mari dormitoare din univers, Mănăşturul şi Floreştiul, în care lumea merge exclusiv pentru somn sau (cei vrednici) pentru altceva.

Practic, un adevărat templu al lui Priap.

5. Pentru că statuile cetăţii emană virilitate. Uite, de pildă, Avram Iancu se ţine drept pe un piedestal erect,

Matia Corvinul stă călare pe un cal cu o pereche de testicule cât roata de Sandero,

iar un oraş cu asemenea statui cu asemenea femei cu asemenea sâni… ăăă… oare ce voiam să zic?

6. Pentru că atunci când lucrăm, nu ne jucăm de-a băgatul.

7. Pentru că avem cele mai frumoase maşini pentru plimbat fetele frumoase.


8. Pentru că, dacă nu-ţi mai ajunge oraşul pentru scârţa-scârţa, împrejurimile sunt absolut extraordinare.

9. Şi, dacă lucrurile nu merg cum doreai, poţi oricând să-i dai papucii şi să o iei de la zero.

10. Pentru că, deşi se suferă din dragoste…

…la noi iubirea adevărată nu moare niciodată.

Pentru că, dacă oraşul ne oferă atâtea şi atâtea prilejuri să înşfăcăm momentul, trebuie să profităm şi noi de el, căci oraşul este oraş până moare, dar vremea momentului trece.

Şi pentru că momentul trebuie trăit, Groparu vă îndeamnă, cu fiecare ocazie, să vă jucaţi de-a el şi ea. Pentru salvarea balenelor. Pentru sărbătorirea zilei de joi. Pentru pacea planetară. Pentru ca toată lumea să ştie despre oraşul nostru şi cât de potrivit este el pentru iubire.

Pentru a câştiga titlul de LoveVille. Pentru că 13 orașe din 5 țări se luptă pentru titlul de cel mai iubăreț oraș.
harti Loveville_20142

Din România, avem București, Timișoara, Iași, Cluj și Constanța care au la dispoziție 3 luni pentru a câștiga titlul de LoveVille și pentru a găzdui petrecerea exclusivistă marca Durex. Noi ştim că oraşul Cluj va da clasă, de departe, tuturor celorlalţi pretendenţi.

Aşadar: participă în competiție şi pariază pe orașul câștigător. Foloseşte aplicația de Facebook https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/. Fiecare vot primeşte un wallpaper jucăuș. 6 sunt de toate. Mai sunt trageri săptămânale la sorți, cu premiu lenjerie de pat Kamasutra. Şi altele. Numai să ne susţinem Clujul cât putem şi cât ne ţine. Pentru că avem o concurenţă a naibii de horny.
Infografic LoveVille Durex

Iar dacă ai niţel noroc, vei fi unul dintre cei 5 norocoși câştigători care, pariind pe orașul câștigător, vei avea parte de excursii și invitații duble VIP la petrecerea exclusivistă Durex, din orașul câștigător.

Aşadar: https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/

Şi… mno, deci eu vă încurajez să faceţi… deci… fără milă, da? Pentru Cluj! Pentru victoria finală!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. Alexandru Reply

  Chiar frumos articolul insa cred ca mai astept un pic pana sa-mi dau votul si cine stie poate de data asta o fac bine si ajung intre cei cincin 🙂

 2. alioja Reply

  man te rog, dar te go, din suflet: schimba tema . la unele articole se duce in balarii, ma streseaza maxim

  🙂

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ alioja: cred ca de vina este embed-ul de instagram tura asta 🙁
  Uite, termin cu inscrierea Usturoiului la inca vreo 10 festivaluri si apoi ma ocup numai si numai de blog! OK?

 4. Bucătarul leneș Reply

  Ai uitat Hoia și Baciu, na, și acolo se practică amorurile intergalactice, nu num-așe! (unde-i mutra de extraterestru alien ilegal?)

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ Bucatarul leneș: ăsta mi se pare cel mai tare argument. “Come to Cluj, where the Alien won’t eat you; it will do something else to you!”

 6. Dan Reply

  I-i fain Clujul, dar pentru iubire aleg Iasul oricand… 🙂

 7. Adi Reply

  Si eu is ardelean si as paria pe Cluj, dar sunt si realist sa imi dau seama ca in Bucuresti se cumpara (si se folosesc) intr-o zi atatea prezervative cate se folosesc in Cluj intr-o saptamana. Iar daca la Constanta este inclusa si Mamaia, atunci chiar ca se schimba treaba.

 8. Marian S Reply

  11. Pentru că vă mocăiţi. Campioni pe ţară. 😆
  Trebuie să recunosc: la sex, treaba asta este utilă!!! 🙄

 9. alunelu Reply

  Deci io votez Salonic, ca nu vreau sa ma duc in vizita la Cluj, am tot fost acolo 🙂

 10. alioja Reply

  @MArian>> mdea, am observat …
  @Groparu Nemernic>> te astept in bucuresti. hai sa ne intalnim de data asta

 11. Dan Reply

  Bucatare, stai linistit, ca ne descurcam si fara tei… pe de alta parte e cam greu sa concurezi cu cel mai mare oras moldovenesc numit si Bucuresti.

 12. Groparu Nemernic Reply

  @ Dan: dar avem ieșence și aici, în Cluj! La Iași nu prea sunt clujence.
  @ Adi: așa era ÎNAINTE ca eu să lansez apelul ăsta. Acum toate clujencele vor merge acasă și-și vor viola clujenii, că așa le-o zis Groparu!
  @ Marian S: nici eu nu aș fi putut s-o zic mai bine!
  @ alunelu: huuuuoooo!
  @ alioja: sa vedem! O sa incerc sa anunt data viitoare, ca pana acuma tot pe fuga am fost. Am venit, l-am ucis pe Bin Laden, am plecat.

 13. Cosmin Reply

  Buna aia de pe afis cu “s-o punem de-o petrecere”. E varianta cu perdea pentru bang-gang ardelenesc? 🙂

 14. boierul barba Reply

  …..Ca ai dat-o pe ecvestre cu iubareala si mentionasi statuia cu cal lui Avram Iancu..cu oarece dimensiuni cat roata de Sandero ,… sa avem pardon voi vorbiti mah !!??? veniti voi la Suceava sa vedeti ce bile are varate sub capota calului Stefan cel Mare si apoi sa vorbiti…. armasarul vostru necheaza subtire ba !!! pe langa al nostru.
  Unde mai pui ca primarul aloca in fiecare an bani de-i lustruieste periodic boasele (ale calului bineinteles).. ca la noi stramosii au fost iubareti mai intai , apoi veni democratia si bagaram dragostea mai mult la export…si am ramas acasa cu galceava pe avere…si bani..
  parerea mea !!!

 15. boierul barba Reply

  @ raluca … si la noi dureaza mai dedemult , dar acuma de cand cu criza apei s-au cam stricat treburile si cateodata nu dureaza deloc.
  Uite acum cativa ani in Botosani , doi tineri intreprinzatori s-au apucat de o repriza de dragoste cu de-a sila cu o bastinasa conservatoare dar nu au rezistat tentatiei si au abandonat deoarece , cum singuri au declarat “mirosea urat si nu aveau aer ” sa duca la bun sfarsit libera lor initiativa..

 16. Deli Reply

  hai sa falimentam magazinele din oras si sa luam toate durexurile!! :)) :mrgreen:

 17. George Reply

  Reparatii masini de spalat automate la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi, piese de schimb, calitate, pret avantajos.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *