Pe o căldură de topit cărămizi, un șofer se oprește să ofere o sticlă de apă rece unui polițai de intersecție. Mega Like.

Nepotii de Crăciun, în speță mămicul și tăticul său Cristi #putemnoicaoameni Gog și Dan Ciulea, au scos bunicii din azil la iarbă verde, la un grătar. Așa, pentru că se poate. Împreună cu Grill House Alba Iulia, Teo’s Kitchen, Sotto restaurant, Daisler Print House și AQUA Carpatica. Ueber Mega Like. Dacă bunicuților le-a plăcut sau nu – ia priviți și voi!
nepoti de craciun

Pe pagina de FaceBook TNT România am aflat de povestea Mariei, o mămică singură cu 5 copii (!), care confecționează manual bijuterii pentru a-și hrăni familia. Puteți comanda și voi la adresa www.touchedcollection.ro. Foarte tare! Fotoreportaj – pe site la Dragoș Asaftei.

Cluj.com își dorește să promoveze Clujul cât mai frumos cu putință, și atunci lansează un mega proiect în care fiecare comună, sat și cătun să conțină poveștile locului. Pentru asta, au nevoie de voluntari. Mai multe informații – aici.

În Floreşti, judeţul Cluj, sărmanii primesc papa gratis.

Și, la final, prietenul meu Zolty din Bogata, bloggerul cel mai ambițos din România, omul care numai el știe cum reușește să le ofere o masă caldă în fiecare duminică copiilor sărmani din satul său, care a strâns bani pentru a le da copiilor din sat câte o înghețată, pe zilele astea toride de vară, ei bine, Zolty dorește foarte mult să-l ajute pe băiețelul unui vecin pe care nu-l dau banii afară din casă. Copilașul este născut cu deficiență de auz, iar operația care-i redă auzul costă 20.000 EUR. Suma este ridicol de mică pentru imensul avantaj de a ajuta un prunc să audă. Mai multe informații – aici.

Puteți dona la:
Coroian Denisa Andreea
Banca Transilvania

RO85 BTRL RONC RT00 P089 7802 *cont lei
R097 BTRL EURC RT00 P089 7801 *cont Euro
RO40 BTRL USDC RT00 P089 7801 * cont $

Acuma v-aș pune niște filmulețe cu reacțiile oamenilor care aud pentru prima data vocile părintilor sau partenerilor, dar nu am s-o fac; da’ poate vă puteți însă lipsi de un pachet de țigări sau două-trei beri și să contribuiți pentru sănătatea unui copil.

Mno, zic şi eu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. zoltybogata Reply

  Ms mult, sper să-l putem ajuta pe Matias, s-au cel puțin să încercăm înpreună, de asta m-am gândit să fac o licitație. După cum ai zis și tu, sper ca unii să poată lipsi de un pachet de țigări și să ajute un copil. Multă sănătate

 2. Marian S Reply

  O scenă oarecum asemănătoare, mai demult, doar că cei doi erau pe jos. Tipa de lângă tip se repede să-i dea o îngheţată poliţistului din intersecţie (aveau mai multe):
  – Vă rog să mă lăsaţi în pace, nu iau, că poate ne filmează cineva şi mă trezesc cu procurorii pe cap, că iau şpagă!!! :mrgreen:
  Ca să înţelegeţi în ce ţară de oameni speriaţi trăim. 👿

 3. Lucian Reply

  Mesajul de mai jos l-am lasat si la zolty, il redau si aici cu rugamintea sa ma contactezi cand poti pe email sa discutam cateva minute legat de acest caz.

  ===========================================
  100 de lei pentru inceput insa cu o conditie si anume:

  pe tableta sa fie incarcate cateva poze cu tine, cu groparu si ceilalti din grupul vostru si apoi sa fie daruita familiei micutului. Sa aiba o amintire de la cei care au facut ceva sa il ajute.

  Pentru credibilitate putem discuta la telefon, sunt voluntar la Asociatia Nationala a Surzilor din Romania – Buzau, parintii sunt ambii surdo-muti deci stiu ce inseamna asta.

  Sunt foarte ocupat pana luni insa as dori sa discutam putin pe un sistem de chat, poate reusim sa facem ceva mai mult (fara promisiuni insa).

  Stima,
  Lucian Andreiu

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Lucian, respect! As indrazni sa negociem un pic – singurul care are vreun merit aici este Zolty, eu sunt o simpla goarna de internet. Desi ideea de a face o poza cu toti donatorii si de a i-o trimite pruncului mi se pare foarte buna!
  Iti voi trimite un e-mail, sa ne cunoastem mai bine si sa vedem ce putem face;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *