Pe peștișorul Beta botezat Gefri de fiu-meu l-am cumpărat de la tovarășii de la Nevertebrate.ro ca să-l responsabilizez pe ăl mic (părerea mea) și ca să mă responsabilizeze pe mine (ideea nievestei).


Cu mandibula aia semăna leit cu prietenul african-american al lui Forest Gump!

Un pește absolut modest intelectual care a trăit singur singurel, că era mai hăbăuc și ar fi spart halbe-n cap vreunui alt tovarăș Beta – dacă i l-aș fi adus. Ba chiar ar fi fost agresiv și cu orice femelă, cică au mai mult curaj decât bărbații însurați în privința asta.

Dar a mâncat bine toată viața lui și cred că a și băut bine, că decât nimic e bună și apa.

Și într-o vară l-am trimis pe Gropărel la bunici; și ce mi-am zis eu? Hai să-i schimb apa lui Gefri, să-i pun săpun nou.

Și când am dus acvariul în cadă să-l curăț… s-a spart. Singur, nici nu l-am atins, jur, s-a sinucis pur și simplu, sticla s-a găurit ea pe ea doar pentru că m-am uitat eu urât la ea sau poate pentru că am scăpat-o, posibil și asta.

Acuma… Gefri se afla mutat temporar într-un borcan aproape curat; și pare-mi-se că era deja noapte și eu trebuia să ies la bere în noaptea aia; așa că mi-am zis că sigur până a doua zi, până îi cumpăr un acvariu nou, va supraviețui.

N-a supraviețuit. A murit pe tăcute, ca peștele.

No, nu l-am gătit, ci l-am înmormântat în toaletă; dar acvariul nu am dorit să-l arunc, pentru că am vrut să fac un terariu din el, așa că l-am lăsat pe pervaz.

Și normal că nu m-am apucat de terariu a doua zi, că și atunci a trebuit să ies la bere; și nici săptămâna următoare, că nu s-a putut, era prea vară; și am uitat cu totul.

Și… l-am adus pe Gropărelu’ acasă de la bunici pe la final de vară… și intră copilul în casă după ce lipsise vreo 3 săptămâni… și primul lucru vede acvariul spart și dintr-o dată dă să plângă:
– CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GEFRI?!?!?!

Ce naiba era să zic! M-am prefăcut și eu mirat de numa și am strigat înapoi:
– TU NIEVASTĂ! TE ROG SĂ NU-MI SPUI CĂ AI OMORÂT PEȘTELE GROPĂRELULUI, CĂ FAC MOARTE DE OM!!!!

PS: La Mulți Ani sănătoși și mult sex femeiesc în viața lui Usim! Se știe el 😉

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

  1. Attila Reply

    Că te-a lăsat sufletul ăla negru de Gropar, ca timp de 3 săptămâni să nu repari acvariul și să nu înlocuiești pe Gefri pe șestache.

  2. Turambar Reply

    Recunoaste ca l-ai mincat, bestie mereu dornica de proteine pe baza de bere…

  3. alunelu Reply

    Am schimbat si noi canarul Toto cu versiunea ToTwo cand l-am gasit decedat in colivie, copiii fiind la bunici, si ne-am dat de ceasul mortii ca nu gaseam canar galben la schimb prin pet-shopuri, numai culori turbate, si am luat oleixul la frecat, am mers vreo 30 de km sa luam de la o persoana fizica, evident ca nu era identic cu originalul, dar ne-am scos zicand ca a naparlit si si-a schimbat penele. Cand a dat coltul si ToTwo l-a gasit ala micul si aia a fost, alt animal de companie nici c-am mai luat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *