Deci nu o sa va vina sa credeti.

Deci io fusai bursier al statului roman in Danemarca unde, dupa cum se stie, ceva e putred, că şi Hamlet şi-o dat seama!

Is sigur ca nu o sa va vie sa credeti ce am patit p-acolo.

Era intr-o sambata seara daneza, si io n-am iesit in oras: finca ieream mega sarantoc (am baut 3 beri in 5 luni, deci va dati seama ce albastra era situatia, că toata viaţa mea am fost sărac lipit), stateam acasa şi lucram la ceva eseu. Şi prin jur auzeam numa strigăte de daneji beti, ca asa era prin campus, se imbatau danezii ca porcii, si urlau.

Si suna cineva la usa. Si ma duc sa raspund, si afara erau – of cors – doua gajici. Daneze, deci supraponderale. Da’ faine la fatza.

Si una imi zice: K:L:L<“:<>”:OL)_)_)POKPO?

English, ii zic io.

Salut, zice ele, il cautam pe Soren Mikkelsen (colegu meu de apartament, ca noi aveam la sonerie numele noastre puse, sa se stie cine ce e).

Tu fetelor, zic io, nush unde umbla asta, ca io l-am vazut numa de vreo 3 ori in 4 luni, zic.

Aha, zice ele. Da’ nu stii ceva baiat blond care sa steie prin zona?

Pai, zic io. Io is otzara blond – si le arat pata mea de par blond, care este, ca io asa is nascut, cu o pata de par blond in spate, la cap, pe par (cat par mai am, ca deja am inceput sa ma razboiesc cu un inceput de chelie, si el cam invinge).

Super, zic ele. Vii cu noi sa bei un body tequila?

Ce-i aia, zic io. Daca va trebuie rinichiu’ meu, n-ati nimerit bine!!!

Nu mah, zic astea. Ia pune ceva pe tine (ca stateam in bicepsii goi prin zapada daneza, care imi biciuia pectoralii) si hai cu noi.

Pun un ţol pe fizic, mă iau după ele. Lipa-lipa, lipa-lipa! Prin zapada daneză.

Si ma baga intr-o camera (era 11 noaptea) in care mai erau trei gajici, ca asa s-or hotarat gajicile elea, sa faca chef numa ele 5, fara masculi. Doua erau faine de pici, si mai era una albinoasa, alba in cap de atata albinosenie! Si asta era si un pic cea mai hidoasa dintre ele.

Ghici careia ii trebuia sa faca body tequila, despre care io nu prea stiam cu ce se mananca.

Clar – la albinoasa hidoasa.

Si io, finca-s prost si nu stiam cu ce se mananca body tequila, da’ tropaiau hormonii prin mine, zic: gata, mah! Facem body tequila. Si ma pune fetele pe scaun, si imi explica: gajica asta albinoasa si hidoasa o zis ca nu bea tequila, decat daca o face body tequila de pe un trup tanar de mascul blond! Si finca masculii frumusei si blonzi din camine nu stateau ei acasa sambata seara, ca erau plecati sa se fornicaie si sa se imbete, io, finca eram cel mai disponibil si cu petic de par blond, tre’a sa ii dau la fata body tequila!

Si am zis: plm, mă sacrific pentru prietenia popoarelor domanesti si danezesti!

Si cand le ziceam la fete chestiile astea, plus ca io-s din Romania, si noi inca nu suntem tzara catolica, şi că da, suntem în Europa, albinoasa hidoasa face shhhffiiiieeee!!!! si îmi parleşte o limba peste gâţi, la carotidă, unde se gâdilă voinicu’; io mă panichez, da’ am zis ca la cat o suferit stramosii mei care s-or batut cu rusii la Stalingrad si cu nemtii în muntii Tatra si cu turcii prin pivniţele lui Stefan cel Mare, mai pot suferi şi io o limbă lipicioasă de daneză! Şi daneza continuă ce trebăluia ea p-acolo pe la gâţii mei, şi imi strokeşte gâţii linşi de ea cu sare, şi face încă o dată: shhhffiiiieeee!!!! şi mă lasă fără pic de sare pe grumaji! Şi dă, aşa beată muci cum era ea, duşcă pe gâţii ei un şot de tequila, şi colejele ei îi aplaudă corajul ei şi corajul meu, că m-am lăsat în halul asta lins pe gâţi de o daneză albinoasă hidoasă!

Şi pentru că am fost baiet cuminte am primit un Tuborg la 330 ml, că aşa beau ăştia berea, la gramaje meschine; şi m-or chemat la bar cu ele, că ele tocmai ieşeau, şi le-am zis că le multumesc frumos, da’ astept pe cineva acasa (asteptam pe naiba, da’ n-aveam bani de cheltuit prin bare, si mi-era si frica de muream de albinoasa-hidoasa, că io am avut tot felu de experiente cu tot felu de femei, si cine stie ce mai iesea si cu aia!!!), si am ţâjnit acasă, fără să am habar că într-o bună zi voi apuca să scriu despre aventura asta dintr-o noapte daneză viforoasă pe blogul meu, născut din aventurile mele care este.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. ameţitul Reply

  trebuia să bei pe datorie, mă…
  ai făcut masculii mioritici de râs în faţa ălora de erau faine de picai… 🙂

 2. mo Reply

  Mda. Se putea si mai rau….de exemplu, sa tina fetele astea mortis sa refaca scena cu vrajitoarele din “4 rooms”. 😉

 3. iulianuss Reply

  Păcat că nu aveai la tine un pîrţ cu sarmale să calmezi atmosfera, fire-ar naibii techilele lor.

 4. Retoric Reply

  Astfel, inca odata s-a dovedit ca romanul, desi ar avea potential, de cele mai multe ori este incapabil sa-si depaseasca conditia, purtand stigmatul adanc tatuat in codul lui genetic si etic: mana de lucru ieftina :))

 5. catalin Reply

  de ce nu te-ai înarmat şi tu când te-ai dus încolo cu nişte tequila de bihor şi să le rogi şi tu pe cosânzenele daneze să te lase să le faci un bodi-dinăla…

 6. Ea Reply

  deci NUUUU!!!si eu care credeam ca-s cea mai originala in unicitatea-mi (fiind nascuta cu o pata de par blond in spate la cap pe par). n-oi fi nici cea mai frumoasa? sau macar cea mai desteapta? fuck!!!

 7. macabroo Reply

  Phaaaa. Ma tem ca planurile tale s-au ruinat. Acum va trebui sa meri la facultate gen. Ca sa nu vorbim de alte lucruri si mai infricoshatoruri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *