Deci inca o idee de afaceri marca Groparu, care el insusi devine un brand tare-n brand. De data asta am o idee care va revolutiona lumea berii, asa cum o stim noi, si e pacat sa nu o punem in aplicare.

Vreau sa scot pe piatza o bere care sa fie anti-carie si anti-matreatza, 2 in 1, cer si ofer seriozitate, neserioasele sa se abtina!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. josephine Reply

  Imi place cum scrii (romana ta mutilata) si iti citesc (prea des) blogul. Sper ca ideile tale de afaceri sa prinda contur si sa traim cu totii intr-o lume mai alba, mai curata si sa avem din belsug senzatia protectiei 🙂 Ah, si sa scapam de matreata de la a 3-a utilizare.

 2. Călă Reply

  crezi ca-i mai pasa cuiva de matreatza dupa zece beri? sau crezi ca se mai rade elegant cu mana la gura (hehe) dupa paispe, din cauza (sau datorita?)cariilor?
  deci functioneaza, cu conditia sa fie suficienta bere. lipseste doar spotul publicitar, deci hai sa-l filmam, ada’ o cisterna cu bere, ca carii si matreatza, cacalau!

 3. Anonymous Reply

  Berea anti-(nesimtire si/sau prostie), se poate, d-l Gropar?!

 4. pliscu Reply

  cu ideile astea bune, nu m-ar mira să primeşti un telefon de genul:

  “Bună ziua, domnule Groparu, de la Arena Leilor vă deranjăm. Aţi dori să participaţi la emisiunea noastră?”

  😛

 5. Groparu Reply

  Da! Si eu sa ii intreb: care va fi contributia dvs. la afacere? Numai 4 mil coco??? That’s it, no soup for you!!! You’re FIRED!!!!!

 6. iulianuss Reply

  Berea instant! Că m-am săturat de lăzile trântite zilnic sub geamul meu…

 7. mirmetal Reply

  BEREA anti Bere. Cu cat bei mai multa, cu atat te lasi mai usor de baut bere… hmm. Putem extinde si la fumat ?

 8. enhobby Reply

  Berea antiprostie, berea antihotie, berea antilene, berea antispaga…Daca o bagati pe piata o sa vedeti mai toata natia romanesca gata sa intre in coma alcoolica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *