Tu ce păţeşti când îţi prezinţi noua prietenă găştii tale?

Deci: să ştiţi şi voi, fetelor, că nu e uşor să ai prekină nouă. Asta vă zic din vasta mea experienţă. Şi nu e uşor să îţi prezinţi a 17-a prekină găştii de prekini. Asta iară vă zic din experienţă. Şi lucrul ăsta se complică atunci când gaşca respectivă joacă şah cu piesele de la table, au minţile plecate cu flota lui Băsescu şi au şi intelectul lui Daffy Duck: asta vă zic din experienţa unuia dintre aceşti oameni.

Deci: un individ (nu, nu eram eu; pe bune) vine cu prekina să: facă o surpriză, spera el, plăcută unor alţi prekini, care erau strânşi la o cabană, si să-şi prezinte noua cucerire erotico-amoroasă.

Da’ a dracu’ gaşcă, că află toţi de surpriza omului! Aşa că, în puterea nopţii, au pus toţi de un comitet de primire cu:

– vro cinzeci de lumânări pe care băieţii şi fetele le-au aprins pe fundul piscinei, in forma de pentagramă satanistă;
– vreo câteva cerşafuri şi prosoape pe care băieţii şi fetele şi le-au pus pe cap – după buna tradiţie a Ku-Klux-Klanului

Ca şi când astea nu ar fi fost de ajuns, în momentul în care cuplul păşea prin curte olimpian, la lumina lunii şi a serii, oarecum nedumerit de absenţa atât a prekinilor, cât şi a tovarăşilor, i-au găsit pe aceştia îngenunchiaţi pe fundul piscinei! În jurul pentagramei, of cors.

image0016

Amu nuş dacă kukluxklanii adunaţi în jurul pentagramei au zis “Acum suntem gata pentru sacrificiul uman, Înalte Dragon!”, sau cum aţi fi reacţionat voi, fetelor, dacă aţi fi duse in crierii munţilor de către proaspătul boyfriend, care de alfel, pare un personaj foarte cumsecade, şi v-aţi trezi în mijlocul unui asemenea ritual satanic de beut sânge de fecioară; ce ştiu cu siguranţă e faptul că eu, unul, nu ştiu cum s-o simţit fata ceea, sau ce o zis – că dacă ştiam, vă ziceam, ce naiba.

17 lovituri, dă-i și tu!