Se numara si limba engleza. Stiti de ce? Finca au expresii de genul:

“Last night I was sweating like a black man on a rape charge”.

Mnoa. Dati-i nota.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

  1. porcu Reply

    hmm cam 7 si ceva. uite una mai tare 😀

    86% of black men said that they have enjoyed sex in the shower. The other 14% said they hadn’t been to prison yet.

  2. Turambar Reply

    Din ce poet este? Keats? Hemingway on bad coke? Mallarme?

    nota 7 cu sughitzuri. Nu ne face sa simtzim fioru extestic decat pe trei sferturi. Nu si pe gramada.

    :rofl:

  3. ryunoske Reply

    un 5, deşi mi-a plăcut maxima,
    totuşi doar 5, ca să nu li se urce englezilor la cap… cu limba lor

  4. hauleu Reply

    2, subtirel, americanii is destul de stereotipi la injuraturi – mai mult material in ungureste.
    – i-a dat una , de i-a rearanjat ADN-ul
    – e asa urit ca nici ma-sa nu-l alapteaza

  5. un om Reply

    Noah acum la rata musai o nota mare…
    La negru nu s-a pomenit mică…
    Iar la gropar… Definitiv.

Leave a Comment

Your email address will not be published.