Deci: să ştiţi şi voi, fetelor, că nu e uşor să ai prekină nouă. Asta vă zic din vasta mea experienţă. Şi nu e uşor să îţi prezinţi a 17-a prekină găştii de prekini. Asta iară vă zic din experienţă. Şi lucrul ăsta se complică atunci când gaşca respectivă joacă şah cu piesele de la table, au minţile plecate cu flota lui Băsescu şi au şi intelectul lui Daffy Duck: asta vă zic din experienţa unuia dintre aceşti oameni.

Deci: un individ (nu, nu eram eu; pe bune) vine cu prekina să: facă o surpriză, spera el, plăcută unor alţi prekini, care erau strânşi la o cabană, si să-şi prezinte noua cucerire erotico-amoroasă.

Da’ a dracu’ gaşcă, că află toţi de surpriza omului! Aşa că, în puterea nopţii, au pus toţi de un comitet de primire cu:

– vro cinzeci de lumânări pe care băieţii şi fetele le-au aprins pe fundul piscinei, in forma de pentagramă satanistă;
– vreo câteva cerşafuri şi prosoape pe care băieţii şi fetele şi le-au pus pe cap – după buna tradiţie a Ku-Klux-Klanului

Ca şi când astea nu ar fi fost de ajuns, în momentul în care cuplul păşea prin curte olimpian, la lumina lunii şi a serii, oarecum nedumerit de absenţa atât a prekinilor, cât şi a tovarăşilor, i-au găsit pe aceştia îngenunchiaţi pe fundul piscinei! În jurul pentagramei, of cors.

image0016

Amu nuş dacă kukluxklanii adunaţi în jurul pentagramei au zis “Acum suntem gata pentru sacrificiul uman, Înalte Dragon!”, sau cum aţi fi reacţionat voi, fetelor, dacă aţi fi duse in crierii munţilor de către proaspătul boyfriend, care de alfel, pare un personaj foarte cumsecade, şi v-aţi trezi în mijlocul unui asemenea ritual satanic de beut sânge de fecioară; ce ştiu cu siguranţă e faptul că eu, unul, nu ştiu cum s-o simţit fata ceea, sau ce o zis – că dacă ştiam, vă ziceam, ce naiba.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. marius vl Reply

  Eu creca o zis “Auzi draga eu stiam ca pentru sacrificiu trebuie o feciora,dar cumine ati gresit eu is curva batrana”…))

 2. petronia Reply

  Ce-o fi zis cred ca a fost mai greu de deslusit, desfasurandu-se sub forma de urlete. Totusi, mai cred si ca a luat o decizie importanta in viata: la orice prezentare viitoare (chiar daca e vorba de stra-strabunica imobilizata la pat, dar “atat de dulce, draga, n-o sa-ti vina sa crezi, o s-o adori”) a unei parti din anturajul “dansului”, va purta in mana, in loc de geanta, spray-ul cu piper.
  PS offtopic: dau sa postez lalaiala de mai sus si ma crucesc: “loveste-ma”?! E un pic mai mult sado-maso, ori am eu mintea dezaxata. (Nu are rost sa folosesc semn de intrebare)

 3. Rasta Man Reply

  si a intrebat cu zambetu’ pe buze daca vreti s-o “luati” toti … vie?
  — sau moarta?
  muhahahahaaaaa

 4. iulian n. Reply

  Fecioara trebea să tragă un pârţ mare de bun găsit! Şi dacă stingea lumânările sau aprindea câteva cearşafe era foarte binevenită!!

 5. Io Reply

  … cat timp n-o ‘cunosc’ prea bine ceilalti, nu vad mari probleme … poate putin circ si gata.

 6. Ionut Reply

  inseamna ca ramaneati setosi … pai ce fecioara era prin zona? :))

  KKK parca nu erau satanisti, dar aveau ceva cu negrii … o cucerit-o la tiganiada pe pasarica din poveste!? :p

 7. curly Reply

  mai horror faza ce s-a intamplat unui amic al meu – ishi aduce noua femela sa o prezinte gashtii. gashca era la un poker. 4 jucau shi vreo 7 chibitzau shi beau. intra Fat-Frumos pe usha de manutza cu a lui Cosanzeana. “Ea ii noua titulara!”….din cei vreo duzina de meseni, jumate cad pe jos de ras: gagica mai fusese prezentata cvasi-acelorashi persoane cu fo’ catziva ani in urma de catre unul dintre cei care pokereau. Fat-Frumos intrase printre noi la vreo cateva luni dupa acest eveniment
  finalul: dupa ce am ras vreo 15 min, timp in care Cosanzeana a vomat de nervi, i-am spus lui Fat-Frumos ca unul dintre cei prezentzi (shi care de gentleman ce era ishi mushca buzele sa nu rada!) o cunoashte cel putzin la fel de bine ca el pe distinsa domnishoara care decarta in baie

 8. kaLoo Reply

  Mai bine o tii numai pentru tine si gasca ei, decat sa o prezinti pretinilor tai 🙂

 9. Io Reply

  … important este sa nu devina ‘folder share’ … ca doar prietenii buni la nevoie se cunosc 🙂

 10. Injuratoru` aka Moircedesu` Reply

  Na asta-i de dat la gazeta. :))))))))))
  Ce fain s-o fi simtit saracutza … Probabil se si intreba la un moment dat daca o fi bine ascutit jungheru`, ori daca nu cumva are zimti ferfenitzoshi…. :)))))))

 11. Rhetta Marx Reply

  Gropare,

  O gluma ca asta mi-au facut-o mie niste baieti. Cam tot asa, un pusti m-a invitat la o petrecere, eu am zis ca bine, ca baiatul avea o pula de patru metri si cineva trebuia sa-l invete s-o foloseasca… in fine, m-am dus. Acolo, fix aceasi poanta: lumanari, lumea imbracata in negru, se ziceau distihuri satanistice, unul intorsese o cruce pe dos. M-am simtit ca acasa, am sarit gardul la vecini, am scos o gaina din cotet, am sarit gardul inapoi cu gaina in mana, i-am rupt capul cu mana, i-am baut tot sangele dupa care m-am dezbracat si m-am uns cu matele ei pe corp.
  Din pacate, cand am terminat, omul meu n-a mai avut pe cine sa prezinte, ca vreo opt dintre aia lesinasera si ceilalti fugisera mancand pamantul. De fapt si el fugise. In fine, am prajit gaina pe o lumanare, am mancat-o si m-am carat si eu, ca eram langa un lac si era cam plin de tantari.

 12. Stefan-Daniel Craciun Reply

  La mine e mai palpitant….cum sunt mai timid si baiat cuminte…ma trezesc de fiecare data in camera ei cand sunt si colegele si vecinele si prietenele adunate….

  Si eu singurul mascul…E fascinant sa vezi cum N fete te analizeaza si te eticheteaza….si toate tac si tu te chinui sa pari amuzant si amabil…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *