O facultate din Cluj tine pasul cu vremurile

La Cluj, o facultate ține pasul cu vremurile.

Nu pentru că la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) se predă în patru limbi: română, engleză, maghiară și germană.

Nu pentru că au cinci departamente – Științe Politice, Administrație și Management Public, Comunicare, Relații Publice și Publicitate, Jurnalism, Sănătate Publică – la care se pot face și masterate, și doctorate.

Nu pentru că se înfig inclusiv în activități sociale (cum este O Masă Caldă).

Nu pentru programul FSPAC LEADS, în care atrag fonduri pentru programe educaționale de la donatori privați (din fondurile atrase de profesorii și studenții FSPAC care au înotat în cadrul Swimathon Cluj 2014 au acordat 5 burse studenților implicați în comunitate).

Nu pentru cele peste douăzeci de cluburi studențești din cadrul facultății (pentru fotografi, producători video, photoshopari, de debate etc.).

Nu pentru că invită aproape anual bloggeri care să le vorbească studenților despre activitatea asta de web 2.0 new publishing. Printre care bloggeri s-a numărat, onorat de invitație, și Groparu.

Ci pentru că, în anul blogului 2015, FSPAC își face reclamă pe bloguri. Și cu Facebook ads. Și cu Moise Guran. Ați mai pomenit așa ceva?

Pe 15 iulie încep înscrierile la FSPAC, și dacă dorești să înveți vreo meserie din programa lor, atunci poate ar fi bine să o faci la o instituție care ține pasul cu timpurile. Iar Clujul chiar nu e un oraș rău cu studenții.

9 lovituri, dă-i și tu!