Nomad Shorts, festivalul de film de scurt-metraj cu tematică (multi)etnică, prelungește data limită de înscriere în competiție până pe 10 mai 2015.

Dacă ai un film de scurt-metraj (documentar, film de ficţiune, experimental, de animație etc.) care aduce în atenție tema minorităţilor etnice din România (cultura, identitatea, tradiţiile sau întâmplări din vieţile unor reprezentanți ai acestora), îl poți înscrie până în 10 mai la Nomad Shorts. Cele mai bune 12 scurtmetraje înscrise în competiție vor fi promovate gratuit în cadrul Nomad International Film Festival în patru mari orașe din țară (București, Timișoara, Târgu Mureș și Constanța), iar cele mai bune șase vor fi promovate, în plus, și în Oslo. Norvegia, adică. Non-UE, dar mai bine ca-n UE.

Nomad International Film Festival se va desfăşura în perioada 19 mai – 28 iunie și va cuprinde, pe lângă cele 12 materiale video selecționate, șase lungmetraje europene care s-au bucurat de aprecieri din partea criticilor și publicului.

Detalii despre format, adresa de expediere, formularul de înscriere – aici. Eu la mine pe blog vă mai zic numai despre premii: premiul I – 2.000 euro, premiul II – 1.000 euro, premiul III – 500 euro). Baftă!

De ce scrie Groparu despre festivalul Nomad? Pentru că este organizat de niște oameni din industrie cu care am lucrat extrem de bine anul trecut. Pam-pam! Vă pup, Asociația Culturală Metropolis 😉

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *