1. Dacă fiecare am dona 1 leu odată la 9 luni, s-ar putea construi spitalul de copii la care visează un tânăr tătic pe numele său Alex Zamfir. Detalii – la 1leu.org. Pe 9 mai, românii din mai multe orașe aleargă pentru această cauză: București, Brașov, Galați, Ploiești și Cluj Napoca! La Cluj, domnul Gigi Țepuș va reprezenta, cu onoare, capitala Ardealului. Detalii – aici. Go go go, domnu’ Gigi! O să încerc să ajung și eu pe acolo.

2. De 1 Mai, Asociația Magic People a scos la picnic cu 50 de bunicuţi de la Centrul de zi pentru vârstnici nr 1 Cluj, în Parcul Central din Cluj. Bunicuții s-au ospătat, mormăind de plăcere, din bunătățile Teodorei Rogobete (Teo’s Kitchen) și ale lui Chef George Baciu. Faină treabă, bravo, Gog, Ciulea și gașca!

3. Abația, revistă de bandă desenată SF inspirată de unul dintre cele mai bune romane SF românești, s-a lansat și este disponibilă peste tot prin patrie.

unnamed

4. Doamnelor și domnilor, dar mai ales domnișoarelor, dacă nu îl cunoașteți, domnia sa este Nunu, tatăl lui Brylu Crocodilu: cel mai aprig Cerber al Sarmizegetusei.

5. Un pic de haideți să trăim mai mult și să heitărim mai puțin. Despre care mi-a plăcut.

LE: 5.1 – Gimini workshops, pentru dezvoltare personală. Info – aici.

6. Și, la final, cireașa de pe tort, din partea unui prieten rus, rampatapam, rampatapam: Vladimir Putin va avea o statuie cu el ca împărat roman! Rampatapam, rampatapam:

De aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Mishu Reply

  Eu as vrea sa alerg sambata pentru cauza caritabila, problema e ca nu am gasit detalii despre ce/cum/unde pe site-ul lor 🙁

  Groparu, un pic de ajutor? 😀

 2. Gigi Reply

  Mishu: Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, fântâna din fața Cazinoului, sâmbătă 9 mai, ora 9.00. Te aștept cu drag! 🙂

 3. Mishu Reply

  Scuza-ma, am uitat sa mentionez ca eu sunt Mitic (dar cu circumstante atenuante, jumatate ardelean :D)

 4. Gigi Reply

  Mishu: 🙂 Acum, că m-am lămurit, te invit în Miticărie, în Parcul Herăstru, pe Aleea Trandafirilor, la aceeași oră 9.00!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *