17 lovituri

  1. boemul
    27, September, 2012 @ 8:11 am

    deci tocana chiar de cartofi a fost, aşa că ţi-ai atins scopul 😈

    Reply

  2. mixy
    27, September, 2012 @ 8:25 am

    mamă, ce investiții nasoale faci ! :mrgreen:

    Reply

  3. Ion a lu' Ion
    27, September, 2012 @ 8:35 am

    Sigur n-o pus nievasta in secret cate o cana de apa peste pulpa ?

    Reply

  4. Groparu
    27, September, 2012 @ 9:10 am

    @ Ion: sa stii ca nu-i exclus, ca mai apare ea asa in bucatarie pe nevazute si-mi umple oala! Mai ales cand e afara cu Groparelu’.

    Reply

  5. Stefana
    27, September, 2012 @ 10:28 am

    Si din pupla s-a facut snitel ….ca si marime ma refer

    Reply

  6. Dan
    27, September, 2012 @ 10:28 am

    Cred ca producatorul/intermediarul s-a gandit ca nu ar strica sa platesti si niste apa daca tot iti permiti o pulpa de porc. Ca si aia costa doar nu o fi gratis.

    Reply

  7. Ioana
    27, September, 2012 @ 10:49 am

    imi aduci aminte de asta :))

    http://www.youtube.com/watch?v=8KD-nJr3LIE

    Reply

  8. Probiu
    27, September, 2012 @ 10:49 am

    Era apa plata sau minerala ca sa fragezeasca pulpa?

    Reply

  9. Adi
    27, September, 2012 @ 12:01 pm

    Asa-i ca ai luat-o de la hipermarket/supermagazin???

    Reply

  10. Sofica
    27, September, 2012 @ 2:42 pm

    Avea porcul celulită şi reţinea apa.

    Reply

  11. Groparu
    27, September, 2012 @ 3:10 pm

    @ Adi: hipermarşeu. De ce, tu livrezi carnea acolo?
    @ Sofica: deci LOL :)))))

    Reply

  12. cilu
    27, September, 2012 @ 4:29 pm

    Sintagma tot repetat pe la televizor “Pentru o viata sanatoasa consumati minim 2 litri de apa pe zi” ar trebui transformata in “Pentru o viata sanatoasa consumati minim 2 litri de carne pe zi” (Via- Dragos Alexa)

    Reply

  13. alunelu
    28, September, 2012 @ 8:08 am

    Da’ voi macelarii de alea mici si private, in curtea omului, n-aveti?

    Reply

  14. Adi
    28, September, 2012 @ 12:06 pm

    Io, cand stau in Bukale (ca acum is la Birmingham) am la 150 de metri un Kaufland si la 250 de metri e un magazin mic, “La Bia”. Ghici de unde cumpar carne?? Iar mezeluri iau de la Sergiana (Poiana Marului, Sibiu).

    Reply

  15. kino arlechino
    30, September, 2012 @ 3:37 pm

    tot ce este “tiplat”….e juma -juma cu apa! si nu numai ….cam tot ce se vinde “pe piata” “inoata in apa ….care se vinde peste 20 de lei kg! :mrgreen:

    Reply

  16. iulia
    1, October, 2012 @ 11:58 am

    @ADi: s-a stricat si Bia…miroase naspa si pastrama e facuta din carne expirata 😐
    tot ghita din curte de la tara e mai bun…

    Reply

  17. Groparu
    1, October, 2012 @ 4:18 pm

    @ iulia: da, da’ e tot mai scump la vedere…

    Reply