Aş fi putut:

1. Să dau apă la genunchi la tot Floreştiul şi la jumate Mănăşturu’, şi să-mi mai şi rămână să beau o canistră întreagă;
2. Să îmi fac propriul sistem de irigaţii, fără fonduri europene;
3. Să fac duş patru săptămâni;
4. Să pun 16 butoaie cu varză la murat pentru iarnă;
5. Să lansez la apă o navă cât Biruinţa tânărului domn comandant Băsescu;
6. Să îmi fac propria mea deltă şi propria mea Veneţie, cu tot cu români plecaţi la muncă;
7. Să îmi trag un water park cât ăla de la Debrecen;
8. Să cresc delfini în apartament;
9. Să acostez o flotă japoneză de pescuit balene vreme de patru săptămâni;
10. Să îmi creez propriul meu recif;
11. Să cresc nivelul mărilor suficient cât să înec Rio de Janeiro (numa’ de-a dracu’, să nu mai aibă Mazăre unde merge la carnaval);
12. Să învăţ caprele negre să înoate;
13. Să fac Marea Transilvaniei, că Transilvania Mare o rămas numai un vis frumos;
14. Să îmi fac o fermă de alge, midii, stridii, vongole, pectinide, actinii;
15. Să îl chem pe Kevin Costner să filmeze Waterworld II;
16. Să îl chem pe Leonardo di Caprio să filmeze Titanic II;
17. Să îl chem pe Steven Spielberg să filmeze Jaws IV;
18. Să-l chem pe Roland Emerich să filmeze The Day after tomorrow II;
19. Să îmi trag o armată de meduze mutante cu care să cuceresc emisfera;
20. Să fac din Cluj cel mai mare oraş portuar din estul Europei, cu bordeluri pentru marinari şi evaziune fiscală cu trafic de grâu şi Mamaia, cluburi, fiţe şi bariere;
21. Să fac o pistă de water ski până în Odessa;
22. Să îmi trag un tsunami până pe muntele Susitna;
23. Să fac inundaţiile de la Katrina să plângă de ciudă;
24. Să şterg cuvintele “insulă”, “Indonezia” şi “Statuia Libertăţii” din dicţionar;
25. Să ofer apă extratereştrilor însetaţi din patru galaxii…
…cu câtă apă o ieşit din pulpa aia de porc pe care am rumenit-o aseară într-o oală ca să fac din ea o tocană de cartofi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

  1. Groparu Reply

    @ Ion: sa stii ca nu-i exclus, ca mai apare ea asa in bucatarie pe nevazute si-mi umple oala! Mai ales cand e afara cu Groparelu’.

  2. Dan Reply

    Cred ca producatorul/intermediarul s-a gandit ca nu ar strica sa platesti si niste apa daca tot iti permiti o pulpa de porc. Ca si aia costa doar nu o fi gratis.

  3. cilu Reply

    Sintagma tot repetat pe la televizor “Pentru o viata sanatoasa consumati minim 2 litri de apa pe zi” ar trebui transformata in “Pentru o viata sanatoasa consumati minim 2 litri de carne pe zi” (Via- Dragos Alexa)

  4. Adi Reply

    Io, cand stau in Bukale (ca acum is la Birmingham) am la 150 de metri un Kaufland si la 250 de metri e un magazin mic, “La Bia”. Ghici de unde cumpar carne?? Iar mezeluri iau de la Sergiana (Poiana Marului, Sibiu).

  5. kino arlechino Reply

    tot ce este “tiplat”….e juma -juma cu apa! si nu numai ….cam tot ce se vinde “pe piata” “inoata in apa ….care se vinde peste 20 de lei kg! :mrgreen:

  6. iulia Reply

    @ADi: s-a stricat si Bia…miroase naspa si pastrama e facuta din carne expirata 😐
    tot ghita din curte de la tara e mai bun…

Leave a Comment

Your email address will not be published.