1. Clujul mai are nevoie de câteva Like-uri pentru a deveni capitală culturală europeană a tineretului. Hai, Mănăşturu’! Votaţi aici, vă rog io frumos.

2. Emisiunea de la ClujFM la care am mers vineri seara s-a axat pe limba română, cine vrea sa ma audă cum ma bâlbâi este invitat să o facă. Oricum vă recomand ultimele 2 minute, că am zis de sex si limbă la postul public de radio!!!!

În altă ordine de idei, dacă v-a plăcut de realizatorul emisiunii, Cristian Ivaneş, îl puteţi susţine să revină cu emisiunea lui “Echipajul de noapte” în eter, în care preia telefoane în direct, semnînd petiţia asta online. Omul vă mulţumeşte anticipat, că aşa mi-o zis, şi eu îl cred! (eu am semnat-o, dacă vreaţi să “şti-ţi”);

3. Apropos de postarea de ieri, în care vă rugam să falimentăm împreună Colgate-ul, puteţi vedea o gaşcă de bloggeri şi mai ales bloggeriţe care s-au întâlnit şi au tot zâmbit şi au tot făcut poze – la Mister Kapra pe blog. Faine poze! Le mai trebuie vreo 60.000 de zâmbete, aşa că, şi dacă nu zâmbiţi prin cimitire, ca mine, faceţi un pustiu de bine şi urcaţi o poză pe aplicaţia de Facebook.

4. Încep festivalurile: Toamna muzicală clujeană (de data asta, la Cluj – începînd cu 5 octombrie) +  Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, Alba Iulia Music and Film (de data asta, la Alba Iulia, începînd de azi; intrare mocaaaaa!!!!), Astra Film Fest la Sibiu.

5. Mai ţineţi minte proiectul câştigător al Pepsi Refresh de anul trecut, “Turnul nostru” de la Iaşi, în care era vorba de făcut o chestie care să scoată oraşul din ţâţâni? Ei bine, mâine se lansează. De la ora 20:00, cu petrecere şi bairam moldovinesc, la Ieşi.

6. Oare cum ar fi să dormi în cameră cu aşa o domnişoară cubistă, care se uită la tine rece, de pe perete?

7. Cred că într-o bună zi, care nu va fi foarte departe, voi renunţa la Scurte. Numa’ zic.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. ioana Reply

    😉 vai, ce emisiuni faine aveti a Cluj! Nici nu stiu cum a trecut timpul. Numa’ m-am trezit c-am ascultat-o toata…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *