Cu fiecare Like şi Share dat acestei pagini de Facebook, Colgate donează prin Crucea Roşie produse de igienă dentară celor care nu şi le permit. Cu fiecare Share şi Like dat acestui film, Colgate face la fel. Cu fiecare poză zâmbitoare urcată pe aplicaţia de Facebook, aşijderea.

Filmul prezintă un flash mob în Bucureşti. Privirile românilor – priceless.

M-am tăt gândit ce poză cu mine zâmbind să urc pe Facebook, să le smulg Colgateşilor paste de dinţi pentru români, şi am ajuns la concluzia că poza asta făcută în Roma, în cimitirul unde hodineşte poetul meu preferat Byron şi Shelley, mă reprezintă cel mai bine:

Hai cu Like-ul!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. Ilie Pintea Reply

  Gropare, Byron îi Byron, Shelley îi Shelley, tu ești unic! Mă bucur că ne plac aceiași poeți, deși lista – sunt convins – e mult mai lungă.

 2. Groparu Reply

  @ spanac: man, gagnam style nu s-a putut.
  @ pintea: ni, un iubitor de poesie! INSEAMNA CA SUNTEM CEL PUTIN DOI IN ROMANIA!!!

 3. Corina Bodea Reply

  In urma cu ceva ani fiica mea a beneficiat de o excursie de studii cu o escala scurta(ca a lui DD)la Paris. Pentru ca in familie, eu eram cea care ma ocupam de logistica calatoriilor( trasee, harti, rezervari, etc), don’soara mi-a cerut imperios sa o ajut cu ceva( desi trenul aproape pleca din gara). Sa-i fac rost de o harta a cimitirului Pere Lachaise;ca o mama responsabila ce eram(si mai sunt, cred eu)m-am dat peste cap de 3 ori, ca Fat Frumos din ceva lacrima si m-am prezentat la scara vagonului cu harta ceruta. Despre Jim Morrison(sectorul 6,mormant 30) stiam ca exista interes din partea domnisoarei, de a-i vizita mormantul, dar la intoarcere am gasit pe harta(pentru ca la noi intotdeuana hartile revin la baza) inca o insemnare: sector 89,mormant 83-Oscar Wilde, ecrivain. Sa insemne asta ca nu imi cunosteam suficient copila, sau ca exista mai mult de “2 iubitori de poesie in Romania” ?
  ps Sa nu rupeti poza !

 4. wildrose Reply

  nu cred ca se califica poza ta pentru campanie.

  In regulamentul campaniei scrie ca trebuie sa zambesti sa ti se vada dintii!
  Si daca se vad dintii, sa fie evident ca nu sunt cariati (ca doar te speli cu Colgate, NU?) si preferabil ar fi sa apara in poza aura de miros “minty fresh”, ca-n desene, ca doar ai respiratia frumos mirositoare!

  Ah si dintii sa sclipeasca! Daca esti fumator si totusi nu sclipesc, improvizezi: dezlipesti un stras de pe geanta nevestei, il lipesti pe canin si faci poza cu blitz.

 5. kino arlechino Reply

  pai daca esti “gropar!?!?!” 😛 unde puteai sa-ti faci poza? in cimitir -desigur! 😉 cat despre pasta de dinti si sapun…..cica suntem codasi! asa o fi ?!?! 😯

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *