Ketchup, sau mustar? Cora, sau Kaufland?

Deci io nu-s fan niciuna: Cora e prea Cora, si Kaufland nu are peste proaspat. Io am orgasme cand vad pestii aia proaspeti pusi la congelat, cum se uita la tine cu privire de fomee care-ti zice “azi ma duare capu prea tare!”

Cora
Cumpar din Cora o biblioteca, ca m-am saturat sa imi tin dictionarele mele pe care am dat bani grei, gre-grei, acolo unde-mi tin chilotii curati langa ciorapii murdari, adică în dulap; plus ca daca iti afisezi cartile prin camera, dă bine la vizitatori. Aşa că mă duc la Cora, şi îmi iau o bibliotecă din aia de o montezi acasă. Fincă modelul arăta julit şi desciocolat ca după al doilea război mondial, imediat după ce Franţa s-o predat la Friţi, îl întreb pe băietul care se ocupa de mobilă (şi el, găsit după ce l-am chemat cu microfonu):

– Bă, puştiu, zic, normal că am plecat de acasă fără să fac măsurătorile de rigoare, aşa că nuş care mobilă se potriveşte mai bine la mine pe peretele meu de care am legate cătuşele, biblioteca asta lată sau asta îngustă; io o iau pe asta îngustă, da’ dacă mă răzgândesc, o pot returna şi să plătesc diferenţa şi să o iau pe asta lată-lată?
– Şi io ce fac cu asta îngustă, dacă mi-o aduci înapoi? Io cum o mai pun în vânzare?
– Păi promit că nu scriu pe ea “Groparu+minore=love” cu şurubelniţa, mă.
– Nu, nu se poate. Am sorry, astea e regulile.

Kaufland
Fincă m-am hotărât să schimb lenjeria de pat (era cazu, din luna ianuarie!!! nu vă zic şi anu’), am zis să îmi cumpăr o lenjerie nouă, cu elefănţei, din Kaufland. O ieu, da’ io-s uneori orbit de zeii geloşi pe mine; şi am luat două cearşafe şi două feţe de pernă, în loc să iau un cearşaf şi un plic, că am zis că nu mai citesc ce scrie pe ambalaj, că numa fraierii citesc etichetele, in afară de etichetele elea de vin, la care io citesc şi conţinutul cu foarte mare atenţie. Acasă mi-am dat seama de prăpastie; aşa că după 6 zile m-am întors la Kaufland, şi le-am zis:

– Sieg heil, bă. Fii antenă: m-aţi ţăpit, că io am crezut că iau un set de pat complet, şi în schimb mi-aţi dat doo cearceafe, şi io oricum dorm fără cearceaf, nu vă zic din ce lună ianuarie a cărui an. Şi vreau să schimb chestia asta pe nişte telemea de capră şi un codru de pkită, că mi-i foame.
– Sigur, zice ficioru’ de la Informatii, zice uite aici banii inapoi pe produs, si de astia fa ce vrei cu ei, nu ma mai bate pe mine la cap.

Claro că m-o inervat că s-o putut schimba produsul fără probleme, ba mai mult, şi pe bani cash, şi fără tam-tam; păi unde se credea puştiu ăla, măi fraţilor, în Germania???

14 lovituri, dă-i și tu!