Heaven Studio Timişoara – discriminare nazistă de cea mai joasă speţă

Wednesday, 22 June 2011, 22:49 | Categoria : Semi-intelectual angajat
Taguri : ,

Update: din păcate pentru ea, aşa cum zice foarte plastic Marieta Varga, “fata în scaunul cu rotile nu va mai deranja pe nimeni“. Nu ştiu de ce îmi vine să-i pun pe cretinii ăia de la Heaven să îi poarte sicriul!

—————————————————

De Timişoara mă leagă ombilical un oarece zis suflet, iar cei care cunoaşteţi relaţia mea cu marele sârb ştiţi şi de ce. Este oraşul în care am fost mereu ca acasă, cu timişorenii m-am simţit mereu în largul meu oriunde m-am întâlnit cu ei (pusic, familia Sirb şi DeCe! ca să nu mai zic de ceilalţi strămutaţi acolo, viniturile), iar ca sibian şi clujean am avut mereu numai admiraţie pentru oraşul de pe Bega. În mintea mea, Timişoara a fost şi rămâne cu 10 ani în faţa celorlalte oraşe.

Din păcate, şi în capitala Banatului găsim mârlani. Internetul arde de câteva zile pe tema unui scandal care mie unuia mi-a tăiat respiraţia de indignare: Clubul Heaven Studio din Timişoara i-a refuzat accesul unei tinere cu dizabilităţi, aflată în scaunul cu rotile, pe motiv că le provoacă disconfort celorlalţi clienţi.

Luăm o pauză, că m-am enervat.

Revenim.

Da, aţi citit bine. În secolul XXI, într-un oraş etalon al României, unei persoane cu dizabilităţi i se refuză accesul într-un club. Nu unei persoane recalcitrante, unuia deja beat praştie sau vreunui scandalagiu cu sabia de samurai ascunsă-n mânecă: unei fete în scaunul cu rotile, pentru că suntem bărbaţi şi fata în scaunul cu rotile nu vine cu gaşca să ne spargă dinţii. Ce poate fi mai dezgustător, mai josnic şi mai scârbos? Mai inuman, cinic, câinos şi răutăcios? Mai mult, în loc să îşi asume greşeala de a fi lăsat un paznic de intrare (denumit generic badigard pentru că ăsta este intelectul lui, no! de gard) să decidă cine poate intra şi cine nu, personajul Liviu Ciubotă, şeful de sală, ne arată şi el, graţios, cum gândeşte cu ciubotele:

Nu suntem instituţie publică sau de stat să fim obligaţi să lucrăm cu astfel de persoane. Clubul nu este amenajat pentru cei cu astfel de deficienţe şi ar fi reprezentat un disconfort atât pentru ea cât şi pentru persoanele care au venit la noi să se distreze şi ar fi văzut-o în scaunul cu rotile.
(via tion.ro)

“Domnule” Liviu, lasă-mă să te luminez: eşti instituţie de interes public chiar dacă eşti o firmă privată. În momentul în care îţi intră pe uşă primul consumator eşti obligat, prin lege (dacă de cei şapte ani de-acasă nu poate fi vorba), să respecţi anumite reguli tocmai pentru a proteja clienţii de abuzuri ca cel pe care tocmai l-aţi comis. Iar oamenii, indiferent dacă sunt  lezbieni, programatori în C+, ţigani sau locuitori ai planetei violet au anumite drepturi, printre care dreptul la egalitate, la nediscriminare, la demnitate. Drepturi pe care tocmai aţi făcut pipi cu puţa voastră aia mică. Şi sper ca acest lucru să se lase cu sancţiuni deloc neglijabile, oricat de “jmekeri” ar fi avocatii vostri. Dacă eram în State, fata în cauză (care a renunţat, cu delicateţe, să se mai mânjească de la contactul cu asemenea untermenschen) probabil că ar fi scos o sumă sănătoasă de bani dintr-un proces de discriminare intentat clubului.

De ce scriu această postare? Pentru că, după eveniment, un val de proteste a inundat pagina de facebook a clubului, dar administratorul paginii, într-o încercare tipic românească de a ascunde gunoiul sub preş, le-a şters pe fiecare în parte (chiar şi pe al meu, în care le ceream pur şi simplu să comenteze articolul din tion.ro). Aşa că:

 • – Groparu a raportat la Facebook pagina de fani a clubului pentru că discriminează persoanele cu dizabilităţi folosind procedura de aici (dacă doriţi să participaţi şi voi la boicot, aveţi tot respectul Groparului!)
 • – Groparu a dat Like paginii anti-Club Heaven (azi la amiază eram vreo 400, în seara asta suntem peste 1500 de fani!);
 • – Groparu l-a interpelat pe Horia Brenciu, care va susţine în curând un concert în numitul birt de fiţe, anunţându-l despre ce face clubul în timpul liber. Să vedem ce are de spus Horia Brenciu vis-a-vis de incident, pentru că, nu-i aşa, de-asta e frumos web 2.0, pentru că interacţionăm cu toţii! Ba mai mult,
 • – Groparu va interpela, pe Internet, fiecare cântăreţ sau invitat în clubul Heaven Studio din Timişoara până se va plictisi, anunţându-i despre evenimentul deloc onorabil care a avut loc acolo;
 • – Groparu (ca şi Denisuca, Bleau, Crivăţ şi mulţi alţii) a scris postul acesta, care va rămâne peste veacuri pe interneţi. Aşa că dacă aveţi evenimente de ţinut în Clubul Heaven Timişoara, petreceri corporate, lansări de produse, chefuri tematice, after-party-uri, cocktailuri după conferinţe etc. etc., gândiţi-vă de două ori: brandul vostru va fi asociat cu un local care interzice accesul persoanelor cu dizabilităţi. Eu unul nu mi-aş duce firma într-un asemenea loc.

Ce mi-aş dori să văd? Un comunicat în care proprietarii clubului recunosc “OK, am făcut-o de oaie, am înjosit o femeie, am jignit un om aflat într-o situaţie mai specială, ne pare rău şi ne cerem scuze!” Şi mi-aş mai dori să văd cum amenajează o rampă pentru asemenea persoane cu nevoi speciale la intrarea în grota aia. Şi mi-aş mai dori să văd şi nişte proteste mai vehemente din partea noastră, a românilor, dacă ipochimenii clubului Heaven fac în continuare pe proştii. Pentru că dacă nu luăm atitudine, ce urmează? Să-i refuze intrarea lui Cabral? Să nu le permită accesul ochelariştilor? Să îi dea afară pe cei care vorbesc maghiară sau coreeană? Pentru că dacă le-ar interzice gunoaielor intrarea în club, înşişi patronii şi angajaţii lor nu ar mai putea intra în local nici măcar să facă un pişu. Da, cu puţa aia mică a lor.

Update: pentru Horia Brenciu, banii vorbesc mai tare decat o voce in scaunul cu rotile. Păcat!

Later update: Nici în Cluj nu ne putem lăuda cu toleranţă 100%.

Later update: În cele din urmă, firma care l-a “închiriat” pe Horia Brenciu s-a hotărât să schimbe locaţia. Respecte Life Care! Păcat, Horia, ai fi avut ocazia sa străluceşti.

147 de lovituri pentru “Heaven Studio Timişoara – discriminare nazistă de cea mai joasă speţă”

 1. 1Alex (@celcareuraste)

  Trist ce se întâmplă in anul 2011…

 2. 2Copila blonda

  Eu cred ca se exagereaza. Cluburile isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela. Ca o fac intr-un mod absolut idiot argumentat e evident.
  Insa de acolo pana la a actiona atat de vehement impotriva unui club din cauza unui portar, din nou, absolut idiot… e cale lunga.

 3. 3zoltybogata

  Foarte urît din partea lor . Şi noi sîntem oameni şi avem drepturi egale. Un prieten de al meu tot în cărucior, nu a fost lăsat în magazin, pe motiv că face urme şi murdăreşte pe jos cu roţiile căruciorului, de parcă iei ar zbura prin magazin. Multă sănătate

 4. 4Belle d”Imagination

  Copilă blondă, ia du-te tu, că s-o găsi cineva să-ţi împrumute măcar o cârjă sau un baston, la un club unde să-ţi fie refuzat dreptul de a intra.
  Să vezi cum o să simţi brusc nevoia să-i subliniezi cu băţul litera legii referitoare la discriminare.

  ŞI nu, aici nu e vorba de bădigard. E vorba de nea Liviu Ciubotă care-şi bagă bocancul jegos în ea de legislaţie şi drepturile omului. Da, ai perfect voie să interzici accesul unui om beat, împuţit, îmbrăcat necorespunzător, violent, sau care a fost dat afară înainte şi ai motive să-l bănuieşti că a venit să dea cu mucii-n fasole sau să se pişe pe podea.

  Dar să argumentezi aşa refuzul unui bădigard prost, înseamnă că eşti retardat rău de tot.

  Iar dacă eşti retardat dar retardat rău de tot, nu cumva ar trebui să-şi interzică singur intrarea în clubul pe care îl reprezintă?

 5. 5Pavel

  Mie mi s-a refuzat intrarea într-un club din Iaşi doar pentru că nu-i plăcea faţa gorilei de la intrare. Deci, nu doar în Timişoara se întâmplă chestii din astea nasoale.

  Copila blondă, îţi rezeri dreptul pentru nişte clienţi care ştii că au creat probleme, îi opreşti la intrare pe beţivani, dar nu pe oameni ce nu au faţa plăcută gorilei sau ai o boală grea şi numai o astfel de discriminare îţi mia tre într-o Românie du-să pe… ce vrei.

 6. 6Copila blonda

  Pavel, şi tu erai beat, dubios, drogat cand nu te-a lasat sa intri? Probabil ca nu. Si? Nu te-ai dus pe la tv, nici pe bloguri, nici prin ziare. Fiindca nu e subiect. Eu asta zic.

  Bodyguardul e un tantalau. Dar sa nu avem pretentii de diplomatie de la el.

 7. 7Catalin

  @Copila
  Nu ai dreptul sa selectezi clientela. Punct.

 8. 8Diana

  E cam trist sa vezi ca Timisoara care se vrea considerata “fruntea” cate odata da cu fruntea de nu mai poate gandi bine. Sunt timisoareanca si de 5 ani locuiesc in State. Sunt dezamagita sa vad ca in ziua de astazi oamenii care au avut un imens ghinion sa se nasca sau datorita unui accident sa ramana cu dizabilitati sunt fortati sa stea pe margine si sa nu aiba acces la cele mai elementare activitati pe care ceilalti le pot avea. Ma intreb daca stimabilul patron, sef de sala si bodyguard de le celebrul Heaven ar fi in aceeasi masina si ar avea un accident maine si ar ramane toti in scaune cu rotile nu ar mai putea sa se intoarca la cuibusorul lor de nebunii in Heaven pentru ca nu e amenajat si ar incurca clientii?
  Si da poate ca in State oamenii cu deificiente au cate odata mai multe privilegii decat cei fara dar sunt sigura ca oricand ar da orice sa poate fi din nou in totalitatea puterilor
  Si la sfarsit o urare pt stafful de la Heaven : sa aveti norocul sa petrecti cel putin 2 ani intr-un scaun cu rotile si sa vedem daca atitudinea se schimba.

 9. 9Catalin

  P.S. Un super like ptr articolul asta Gropare!
  :*

 10. 10Denisa

  Pe mine m-a enervat că i-a spus fetei “nu puteţi să intraţi aşa, nu pot să vă las să intraţi aşa“, de parcă, nu-i aşa, dacă era de treabă, Lavinia putea să-şi lase naibii accesoriul acasă şi să nu-i deranjeze pe ceilalţi clienţi ai clubului – numa’ intelectuali rasaţi – cu hidoşenia ei. Sfinte căcat!!!

 11. 11andrei crivat

  Miruna, ok, n-ai pretentii de la badigard. ca e un badigard.

  dar cand managerul unitatii declara, textual, “nu putem lasa ASTFEL DE PERSOANE, creaza disconfort clientilor” nu mai e lipsa de diplomatie, e pur si simplu mizerie.

  zic. parerea mea.

 12. 12ioana

  Asa ceva ! Jur ca m-a podidit plansul de la prea multi nervi! Nu se poate, nu putem permite. Cred ca ceva mai mult trebuie facut. Dar, pana ne mai vin idei, eu una ma revolt pe toate linkurile puse de tine. Hai sa facem un post cu idei pe subiectul asta !

 13. 13Anonymous

  ai dreptate copila blonda

 14. 14Iulianj

  Cluburile au dreptul de a-si selecta clientela, in sensul ca nu poti sa intri in pantaloni scurti si slapi daca ei cer o anumita tinuta. In privinta accesului pentru persoanele cu dizabilitati nu stiu daca sunt obligati sa il faciliteze.

 15. 15ioana

  Tot nu-mi revin 💡 Tembeloidul ala trebuia sa fie mandru si fericit ca o persoana cu dizabilitati isi ia inima in dinti si vrea sa mearga acolo ! A depasit pana si nazismul acest Heaven. Haideti sa gasim mai multe idei pt a face ceva !

 16. 16Copila blonda

  Andrei, e tembel, dar e dreptul lui. Nu e bună strategia de marketing, însă, din nou, e dreptul lui să-şi falimenteze afacerea. Că despre drepturi e vorba când discutăm discriminarea.
  Şi îmi pare tare rău când partea emoţională nu ne lasă să judecăm raţional. Drepturile sunt pentru toată lumea. Inclusiv pentru cei care nu stau în scaun cu rotile.

 17. 17Copila blonda

  Ioana, fă-ţi tu un club şi poţi chema pe cine vrei.

 18. 18dade

  Un mic raport la pagina de FB nu strica.
  explicatii aici:
  http://trotineta.com/cum-sa-ti-futi-firma/

 19. 19ioana

  Copila blonda, am avut timp de 5 ani un club. Stiu despre ce vorbesc. In schimb, cine nu are habar de un subiect, asa, in general, nu poate avea o “parere” 💡

 20. 20Cougar

  .. şi iată şi subiectul primei ediţii de “natura urbană” din luna iulie.

 21. 21Copila blonda

  Ok, e clar că ştii mai multe decât mine. Şi e evident că nu e bine cum a procedat clubul. Nu vreau să se înţeleagă că îi dau dreptate. Dar nici că îl condamn. Nu înţeleg atenţia care i se acordă unei idioţenii a unui portar.

 22. 22ioana

  “Parerea’ ta, ” coplila blonde”, care aseamana intrarea persoanelor cu dizabilitatile fizice in Heaven cu cea a barbatilor fara cravata sau “tinuta” in localurile in care aceasta este obligatorie, desfide nazismul !!!! 💡
  “…nimeni nu-i de vină că telemeaua pute”
  Noi, ceilalti, care vedeam “o singura fata a discriminarii
  ” vă rog, nu ne faceţi să ne simţim prost că nu suntem discriminaţi”

 23. 23Copila blonda

  Nu, n-ai înţeles. Dar îţi mulţumesc că ţi-ai dat silinţa şi mi-ai citit articolul până la capăt 😀
  Comparaţia era în faptul că există această regulă a selecţiei clientelei şi nu în ce constă ea, regula.
  Sunt sigură că cititorii mei nu fac asemenea confuzii. Iar din respect pentru dl gropar, mă opresc aici în discuţia cu tine.

 24. 24ioana

  Si , copila blonda, BA DA, dai dreptate clubului! In tot postul tau. Faptul ca te dai blonda nu scuza faptul ca acuzi si tu portarul, ca si cum nu poti vedea dincolo de 2 cm in fata ta. Sau, nici macar, nu poti citi corect declaratia acelui “patron “. Oricum, am pierdut destul timp cu tine si ti-i fi castigat si tu traficul de troll pe care-l urmareai ➡

 25. 25fj13

  Io nu prea-ti comentez Gropare,dar acum nu ma pot abtine sa-i dau copilei blonde numai un citat
  ““Nu suntem instituţie publică sau de stat să fim obligaţi să lucrăm cu astfel de persoane. Clubul nu este amenajat pentru cei cu astfel de deficienţe şi ar fi reprezentat un disconfort atât pentru ea cât şi pentru persoanele care au venit la noi să se distreze şi ar fi văzut-o în scaunul cu rotile. Era foarte aglomerat în momentul în care au încercat să intre, culoarele sunt foarte înguste”, spune Liviu Ciubota, şeful de sală al Clubului Heaven din Timișoara..Nu bodygardul,nu oricine,ci un fel de purtator de cuvinte al lor.
  L-au dat afara pe bodygurad?Era logic ca asta urmeaza si daca oamenii gandesc asa, or sa dea vina numai pe el si gata.
  Erau pe vreumri filemele indiene,unde la intrarea in localurile englezesti, scria asa “Interzis cainii si indienii”,daca gandes multi asemeni tie, intr-o zi o sa itim si noi “interzis romanilor”

 26. 26Zamfir

  Mă alătur protestului faţă de nemernicia patronului respectiv.
  http://zamfirpop.wordpress.com/2011/06/23/zolty-al-nostru/

 27. 27pepe

  Hai sa facem un indicator cu ” Accesul interzis invalizilor, diabeticilor, negrilor…” si sa il trimitem. Tembel imputit !

 28. 28dorina

  cred ca ar fi util sa aflati opinia Consiliului National Impotriva Discriminarii.
  Gropare, persoana in cauza, ar trebui sa sesizeze aceasta institutie.

 29. 29culaie

  M-am bagat si eu!

 30. 30RBoy

  @Copila blonda: du-te la club !

 31. 31marius

  mizerii de oameni, gunoaie! Cand un proprietar al unei afaceri are o asemenea atitudine merita sa-i moara afacerea si el de foame!

 32. 32V_for_Whatever

  In acest caz as sugera pe un ton foarte seios sa imbinam utilul cu placutul si cu propaganda prin fapta proprie si sa ne strangem un grup mai marisor sa facem o plimbare pana in Timisoara, facem un pipi documentat pe clubul Heaven Studio, il transformam intr-un post si mai departe transformam chestia asta intr-un protest impotriva soricului gros si al prostiei.

  P.S. Din pacate cei de la CNCD nu prea au ce sa faca in cazul acesta si probabil nici in viitor. Nu cred ca merg aia in cluburi sa controleze daca ceafa de porc de la intrare (sau seful de sala/patronul/etc) face discriminari.

 33. 33normancboy

  Pai normal ca e dreptul lui sa-si selecteze clientela

  Si e si dreptul groparelui sa faca publice creteriile dupa care se face selectia.

  care-i problema?

  Io am ochelari si burta..poate nici pe mine nu ma lasa.

 34. 34Cristi

  @fj13 De ce nu si “Interzis ochelaristilor”? Si asta-i un handicap care poate creeaza disconfort arianilor din carciuma cu pricina.

 35. 35ThoR

  gata Gropare, acu dau repejor un anti-like la melteni

 36. 36ThoR

  macar atat……

 37. 37Cristi

  @normancboy: bine dom’le ca postezi inaintea mea ce am vrut sa spun. 🙂
  Io-s slab si ochelarist poate nici pe mine nu ma lasa.

 38. 38Dan Ciulea

  @Copila Blonda: daca imi permiti, ne revoltam asa de galagios din simplu’ motiv ca s’o depasit nivelu’ de supraplin … intelegi .. e prea mult, faptu’ ca nu m’o lasat sa intru pe mine in club Vertigo din Cluj din cauza ca aveam barba (sau plm sti de ce) nu e asa o tragedie, dar faptu’ ca respectivu’ club o refuzat o persoana aflata in scaunu’ cu rotile pentru ca ceiulalti clienti se “simte” prost e idiotenie … si prin urmare scriem toti, cei care am fost deranjati de acest incident, si poate-poate, pe viitor, urmatoru’ sef de sala se va gandii de doua ori inainte sa refuze o persoana pe motivele idioate mai sus prezentate … cel putin eu de asta am scris 😉

 39. 39normancboy

  @Cristi: great minds think alike 😆

 40. 40Pinteus

  Subscriu, Gropare!

 41. 41Zhao Leblanc

  Nu stiu ce va mira atata. Suntem in Romania unde orice este posibil. Si pe mine m-au refuzat la intrarea in cluburi tot felul de maimute d’astea care pur si simplu isi varsa frustrarile pe unii clienti doar pentru ca “au dereptul de a selecta clientela”. Nu bausem nimic, imbracat decent eram, nu sunt nici urat sa sperii audienta 😆
  De cele mai multe ori ziceau ca nu am peste 18 ani, chiar daca eu aveam deja 21 sau 22. Daca pari mai tanar deranjezi clientii.
  @Copila blonda – Tu n-ai de unde sa cunosti sentimentul pt ca esti fata si nu te refuza nimeni (daca nu esti in carucior cu rotile), Altfel nu ai mai spune asta.
  Cand esti tratat ca un gunoi de astfel de oameni ar trebui sa fii aparat. O lege anti prostie ar fi buna.

 42. 42rumbu

  Copila blonda, odata ce esti local public (nu conteaza ca ai sau nu capital privat), afisele de genul “ne rezervam dreptul sa selectam clientela”, “tinuta obligatorie” sunt ilegale. Daca nu ma crezi, iti stau la dispozitie cu procesul castigat impotriva restaurantului “La mama” unde nu am foist primit acum 4 ani din cauza pantalonilor scurti. Normal ca acum te poti duce linistit la restaurantul respectiv, afisele cu “tinuta” au disparut, probabil n-am fost singurul nebun.

 43. 43haolica

  Copila Blonda: oricine are dreptl la o parere. Dar tu esti blonda.

 44. 44mihai

  Ok, gestul lor (al clubului, “badigardului”, patronului etc.) n-a fost ok in ochii majoritatii dar ce-are a face sula cu prefectura ?

  Sunt liberi sa-si conduca afacerea cum cred de cuviinta. Poate ca vor sa o faca bucati si asta e doar inceputul. Poate ca le place sa fie considerati idioti de catre marea majoritate si poate ca nu le pasa de opinia publica. Putem face oricate presupuneri dar un lucru e cert – e democratie, gesturile si consecintele lor ne apartin.

  Cred ca e dreptul lor sa isi aleaga clientela (daca as avea un business si eu as avea pretentii de la cei care-mi calca pragul – ok, foarte probabil ca criteriile mele ar diferi de ale lor dar asta e doar exercitarea liberului arbitru) cum e si dreptul nostru sa judecam/ comentam alegerea lor.

  Marea majoritate e indoctrinata de “visul american” desi cine a fost acolo a putut sa vada pe viu adevarul … eh, uite o bucata autentica de democratie in cel mai pur stil american – sunt sef la mine acasa deci fac ce vreau io’ ! Si daca nu-ti place du-te mai incolo. Deci, daca nu va place gestul lor nu le calcati pragul/ nu le cumparati produsele/ scrieti-le o suta de mii de articole si sunati-i de o suta de mii de ori pe zi ca sa-i innebuniti si sa le aratati cat de gresit au procedat.
  DAR aveti puterea atunci sa recunoasteti ca e dreptul lor sa-si exercite opiniile, indiferent daca sunt pe gustul nostru sau nu.

  Nu ma erijez in aparatorul/ avocatul lor, nu, nici pe departe (si nu sunt nici avocatul d-rei discriminate). Zic doar atata – cand eram sub comunism ne plangeam ca nu avem libertate, ca nu avem drepturi, ca nu suntem lasati sa fim noi insine, ca suntem constransi etc. Acum ca visam sa construim “societatea multilateral dezolvata” = democratia americana de Dambovita (in cazul asta de Bega) ne plangem ca exista si buruieni, ca nu avem parte numai de lapte si miere.

  ps – cel mai bun exemplu care-mi vine in minte pentru a ma face inteles e “The People Vs. Larry Flynt”; cine l-a vazut si l-a inteles poate ca o sa inteleaga ce am scris mai sus, restul poate ca ma vor dezaproba (ca sa folosesc un cuvant “moale”). Dar suntem in democratie, nu ? Suntem majori, vaccinati si complet pregatiti sa raspundem pentru faptele/ opiniile noastre … yeah, right …

 45. 45Lavinia

  Multumesc pentru postul asta. Tot mai multe firme/cluburi/ paranghelii se ascund in spatele “Cluburile isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.”. Stiu, sunt multi redusi la minte (copila blonda…) care chiar au impresia ca o norma interna a unei firme (facuta publica) e deasupra legislatiei statului.
  Faptul ca managerul clubului/echipa sterge toate comentariile negative demonstreaza josnicia si lasitatea.
  Si da, as participa si la un mars impotriva unor astfel de atitudini!

 46. 46g.w.

  niste gunoaie, am participat la boicot si pot spune ca in locul managerului as fugi in munti lasandu-mi baraba sa nu ma mai recunoasca lumea pe strada ca sunt un penibil

 47. 47koyrosh

  io zic sa nu vorbeasca groparu de discriminare si alea-alea. ca la tziganiada is numa unu’ si unu’ si toti ficiori. si acolo credeti-ma, chiar isi rezerva dreptu’ de a selecta “tiganii” in cauza.
  no gropare, sah la pion…

Trackbacks

 1. 1. Discriminarea persoanelor cu dizabilitati « Regăţean supărat
 2. 2. Clubul Heaven discrimineaza persoanele cu dizabilitati | Tomata cu scufita
 3. 3. Despre greseli care ranesc. Heaven Studio Timisoara. – cabral.ro

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)