Cel mai bun nume de firmă? I has it

În afară de nașul de botez, io pe lumea asta mai am un naș și un fin. Mai am, de fapt, încă un naș, da’ ăla nu se pune, că e ungur și tot vrea să ne ia Ardealul.

Nașul și finul au o firmă de pavaje la Sibiu (ia să băgăm noi niște SEO: pavaje Sibiu, firma serioasa pavaje Sibiu, cele mai bune pavaje Sibiu, MyTroy SRL), io le zic Regii Pavajelor, că așa sunt ei (finului îi mai zic și Regele Ciupercilor). Asta înseamnă că toată ziua bagă amândoi la betoane, fugi, vino, adu muncitorii, du betoniera, unde-i cimentul, ce mai – viață de regi ai betoanelor.

La un moment dat, au avut ceva parteneri la o lucrare, ceva ficiori puși mereu pe glume, așa cum sunt sibienii de regulă. Și, când îi vedeau pe amândoi verii cum coboară din mașină și sar să se scalde prin betoane, le-or pus tot felul de nume la persiflare – Tusea și Junghiul, Sabia și Teaca și alte răutăcisme. La un moment dat, unul dintre ei o avut chiar un moment de geniu și o urlat în gura mare: ”ui la ăștia doi, Aron și Anton care toarnă-n c*r beton!” Și tot șantierul o râs de numa’ de asemenea banc – ați ghicit – de șantier.

Hinu și nașu’ – verișorii – s-or gândit un pic, apoi s-au consfătuit; și, deși aveau deja o firmă de pavaje, au mai deschis o firma cu un nume, zic eu, de mare viitor:

Aron si Anton

6 lovituri, dă-i și tu!