Cei mai multi chitaristi la un singur loc. Si bilete la Joe Satriani!

Mi-aduc aminte și acum de fostul meu prof de chitară din Sibiu: Iliuț zis Poulette (pentru că purtase odată în ceva tabără un tricou cu ”puișor” în franceză) care acorda chitările fără diapazon. Rareori mai pișca ”puiul de Mi” (”le poulet de Mi”, hehe) ca să-și acordeze urechea; dar rareori.

Pe vremea aia nu aveai cablu, nu aveai Internet, așa că în Sibiu se socializa și se fornica la greu prin munți. Prejba, Negoiu, Fântânele, Bârcaci, Suru… se urca la munte indiferent de vreme, cărai și chitara cu tine, te împrieteneai cu alți montagnarzi, alipeai chitările, cântecele nu se scriau, se învățau de la prea mult cântat… știți faza aia cu ”chitaristul agață mereu”? Bullshit! Io le cântam ca fraieru’ și ei se combinau ca iepurii, io tot timpul rămâneam neiubit. Bine, poate contea și faptul că eram urât ca foamea și așijderea de schilod, șchiop și sașiu cu spume – dar asta-i altă poveste, s-o găsit până la urmă una și pentru mine (și ea încă regretă amarnic, firește; ghinion, cum zicea domnul președinte).

Weekendul care a trecut, Sibiul a făcut o mega-acțiune – Sibiu Guitar Meet, organizat de Pune Mâna Pe Chitară, care a adunat 250 de chitariști care au cântat în Piața Mare, #pieledegăină:

Frumos, foarte frumos! Ca răsplată, toți participanții au primit invitații la concertul Joe Satriani, The Shockwave Tour, care va avea loc pe 13 decembrie octombrie la Cluj.

Și acuma, vestea cea bună este că organizacioșii, împreună cu Groparu (pe care-l cunosc personal), vă oferă două bilete gratise la cel mai chitaristic eveniment al toamnei, același concert, același Joe Satriani, dacă-mi comentați frumușel la postarea asta și-mi spuneți de ce doriți să mergeți la concert! Câștigătorul îl aleg eu pe baze exclusiv subiective, faceți-mă să mă râd, povestiți-mi povești cu chitări, cu iubiri pe muzică de chitară, pe aventuri cu chitări, relația voastră cu Joe… orice! Limita este a imaginației voastre, da’ musai să fie și o chitară implicată, cu curbele ei frumoase.

Câștigătorul îl aleg eu luni seara, vă rog specificați în comentarii dacă puteți ajunge la eveniment, ca să nu-l zăpăcim pe Groparu urâtu’, sașiu’ și șchiopul! În rest… Grăbiți-vă-ți, locuri limita-te!

Update: juriul delibereaza intre ultimele doua comentarii. Inc-un pic…

Later update: datorita unor modificari de ultima ora, si Robert Jeff, si Ade primesc cate o invitatie dubla la Joe! Multumesc tuturor pentru comentarii;)

8 lovituri, dă-i și tu!