Năcazurile se înmulțesc mai cu spor ca selfie-urile cu bărboși de pe Facebook! Și nu te ocolesc nici dacă pleci în căutarea iubirii în capitala iubirilor exotice, Thailanda! Să nu ziceți că nu v-am spus.

Așa o pățit și un englez, săracu’. O ajuns în regatul Siam și, când Orientul mi ți l-o amețit bine de tot, s-o și îndrăgostit la disperare de o cadână din aia de-a lor care știa să facă niște chestii incredibile prin pat, de le zice Muay Thai.

După ce s-a trezit din prima noapte de feștelit cearșafurile, i-a cerut fetii, de la obraz, să-i arate certificatul ei de naștere, și nu i-a dat pace până nu l-a văzut. Abia atunci a răsuflat ușurat: nu, gajica nu era un lady boy (ptiu, că greu îi mai deosebești – mi se șoptește în cască).

După ce s-a convins, în a doua seară i-a oferit tinerei căprioare un ineeeeeel, mare cât inima lui: deja era lulea după ea.

În a treia seară, a cerut-o de nevastă. Uimitor, frumoasa lui a spus da!

După două săptămâni, proaspăta lui familie își cumpăra casă. Un fleac, n-a costat decât toate economiile lui de-o viață.

După altă săptămână, i-a spus fetii că trebuie să fugă neapărat 5 zile în Anglia, să-și rezolve cu lucrul de la distanță. Cu salariul din regat își putea cumpăra o casă în Thailanda în fiecare an!

Și o plecat, și abia o așteptat să se întoarcă la ea; și când o aterizat, într-un suflet o fugit la ea, în noua lor casă!

Și jbeng.

Femeia lui, nevasta lui îl aștepta, toată zâmbitoare, alături de un om thailandez și de un copil!
Whatta fuck se petrece aici? o-ntrebat englezul, după ce i-o trecut țiuitul din cap de zici că fusese lovit de un Bang-cock.
This is soțul meu thailandez! Suntem căsătoriți de 6 ani!!! zice nevasta.
Oh, that I may insert my dick! și-o băgat-o englezu’… And the boy?
This is my son! zice tânăra…
Fuuuck me… gata! La revedere… plec…
Nonono! sare soțul doamnei, și-l prinde de mână.

Și ceea ce auzi îl lăsă perplex:
– I – Thai husband! You – European husband! It’s OK!!!!

Io tot zic că omul ar fi trebuit să zică mersi că n-o dat peste un lady boy.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

  1. ion ion romanul care nu face politica Reply

    Muay Thai (în thailandeză: มวยไทย) sau boxul thailandez, sport național thailandez, este un stil de lupta derivat din artele marțiale thailandeze, care implică doar pumnii, picioarele, coatele si genunchii.
    In rest- Prostia se plateste!

  2. ady Reply

    Pai daca i-a trebuit nevasta thai care stie sa faca chestii incredibile si nu i-a ajuns o nevasta englezoaica ce se imbata de 3 ori pe saptana (sunt rea, vorbesc din auzite)!
    Daca n-a citit si el cum sta treaba cu calul troian! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *