Hipsteri, bărboși, mactarzi, lumbersexuali, Apple fan boys, adoratori ai Sfântului Steve Jobs, cel mai vizionar sirian adoptat al omenirii! Peste 13 milioane de iPhoane 6S și 62 Plus au fost vândute în weekendul lansării. Yep.

iphone 6s
Practic, cel mai nou device pe care nu merge Flash!

Chiar dacă la noi în Ardeal lucrurile se petrec mai cu întârziere, Vodafone le lansează la fel ca în restul țării, la granița dintre 8 si 9 octombrie, la ora 00:00. Coada se adună începînd cu ora 22:00 în fața celor 15 magazine deschise în acest scop (detalii pe pagina de FB a Vodafone), dintre care 2 la Cluj – unul în piața Unirii, la magazinul Vodafone, și la Polus Center, la magazinul iStyle.

Detalii despre telefon la Vodafone Romania, aici: http://www.vodafone.ro/iphone sau direct de la Apple: www.apple.com/pr/product.

Dacă mă simt mai bine (la ora asta mă lupt cu o răceală ticăloasă, probabil pe bază de Android!), vin și eu la marea lansare, poate mă lipesc de ceva goodie, că sigur bagă Vodafonii chestii bunuțe pentru vizitatori. Dacă mă vedeți, haideți și întrebați-mă când îmi schimb tema de la blog, să vedeți voi numa’ ce moacă fac!

PS: Pentru a ajunge la magazinele Vodafone, vă rog eu frumos nu folosiți IOS maps.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Atti Reply

  No Gropare, da’ te rog intreaba-i pe cei de la VodAfone, bijuteriile alea de la Microsoft, cand le lanseaza?

 2. neamtzschantz Reply

  @Atti
  bijuterii de la microsoft :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 3. Nemultumitu' Reply

  Vodafone !? Ah da, nesimtitii care dupa ce ca le-am fost client 15 ani (Platinium !!!!) si inca cu 2 abonamente, mi-au facut niste oferte de ma durea mintea. Le-am zis pa si pusi, din partea mea pot sa lanseze ce vor ei, si nave cosmice. Pe mine sa nu conteze !

 4. Angela Reply

  Daca ajungeti sa faceti o poza la coada formata. Toata lumea se plange ca nu are bani, dar la chestiile de genul se vede adevarul :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *