După un weekend în familie (deci șmotru cât cuprinde, iar acum în casă e mai dezordine ca vineri seara), Gropărelu’ ne-o scos cu forța la pădure. Era deja 7 seara când ne-am pornit către Făget, unde am parcat și am început să o luăm la pas prin natura românească incredibil de frumoasă, cu flori, copaci și PET-uri de bere.

O juma’ de oră mai târziu, pe o beznă incredibilă, ne-am pornit să mergem înapoi. Când, la un moment dat, vedem că poteca e blocată de un ditamai Opel Zafira! Greu de trecut mai departe, în dreapta mărăcini, dar în stânga, dacă te frecai nițel de mașină, îți mai puteai strecura burta de blogger.

Acuma nu trebuie să fii Socrate ca să-ți dai seama de ce pasagerii autovehicolului căutau tenebrele pădurii la ceas de noapte într-o mașină cât un autobuz de școală american, în locul tradițional de copulare al clujenilor; așa că, pe fază fiind, ca de obicei, șuier:
– Gropărele! Hai să cântăm ceva?
– De ce?
– Păi… să nu vină râmele, tati! Că știi că lu’ mama îi e frică de râme, și poate ies acuma râmele noaptea și sar s-o muște pe mami, doar știi ce agresive sunt!

Și începem amândoi: ”Noi sunteeem cercetaaașiii României socialiiisteeee…” – și ne îndreptăm spre nișa de trecere, încrezători că am dat deja alarma și nu vom experimenta un penis captivus.

Mno. Și… acuma, de ce vă zic că Opel Zafira este cea mai bună mașină pentru făcut sex în ea:
– mașina aia de mare e mare, fratele meu; ăia dinăuntru aburiseră geamurile de cât se hâțânau și parcă mai era loc în pachebotul ăla pe roți;
– mașina e excelent antifonată, că n-au auzit cântecele noastre de munte zbierate într-adins; ba abia dacă răzbătea dinăuntru ceva muzică, care se auzea că e dată tare, probabil pe rol de Cialis;
– tractiune – ireproșabilă, că o urcat cât o ținut poteca;
– suspensii: beton, mașina era imobilă, deși am văzut (cu coada ochiului, jur!) activitate foarte intensă de la un cuplu nu foarte ușurel care, pesemne, sărbătorea Ziua Internațională a Animalelor cu o poziție în cinstea acestora.

Numa’ abțibild din ăsta nu avea.

Dar asta nu este din vina uzinei de la Rüsselsheim

– Tati, da’ ce fac oamenii ăia acolo, în mașină?
– Flotări, dragu’ lu’ tata! Vor să facă mușchi să ducă toate cumpărăturile în casă într-un singur drum! Hai mai departe: ”…care umblăm pe cresteeeeee pentru gloria comuniiismuluuuui…”

Mno; deci Opel Zafira e încăpătoare, antifonată și are suspensii bune; dar vă rog frumos să vă luați și geamuri fumurii, că eu și acuma încerc să-mi scot din minte curul ăla păros de bărbat, așa de alb și de fosforecent că strălucea în întuneric ca luna plină.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. biaggio Reply

  Dupa aceasta postare, Partidu` care a fost si inca este mandru de soimii si pionierii bravi care duc mostenirea mai departe, mai intrezareste o sansa. Si vorba aia, masina ca Aro nu mai gasesti…

 2. Nemultumitu' Reply

  Deh, daca ar fi fost doamna stapana pe situatie nu mai aveai cosmaruri cu… luna plina. Macar bene ca n-ai vazut si craterul din luna…

 3. ady Reply

  Daca bagai “taranul de pe camp” sau “treceti batalioane romane carpatii” sigur auzeau. 🙂

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ biaggio: Partidu’ nu moare, Partidu’ se transforma!
  @ Nemultumitu’: hmm… posibil sa fi vazut si craterul. Cred ca pe ala denumit Uranus.
  @ ady: sau “repede! Mai repede!”

 5. boemul Reply

  şi cea mai proastă e Golful. cel puţin aşa mi-a zis mie un prieten, eu n-aş îndrăzni aşa ceva 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *