13 lovituri

 1. Anonymous
  23, January, 2018 @ 8:09 am

  Se uitau pe telefoane, nu ?

  Reply

 2. George
  23, January, 2018 @ 8:40 am

  Din cauza incalzirii globale nu stiau ce e aia! O vazusera doar cuburi!

  Reply

 3. Groparu Nemernic
  23, January, 2018 @ 9:16 am

  @ Anonymous: Nu. Mergeau către ora de franceză.
  @ George: Noroc că n-au văzut iarna în Siberia, ca străbunicii lor…

  Reply

 4. rftghost
  23, January, 2018 @ 10:53 am

  Hehe, trebuia sa le zici printre dinti ca esti $rezist. Daca asta nu ii convertea instant la derapat pe balta, trebuia sa te pui pe un alaptat… se pare ca asta colizioneaza masele mai ceva ca tov. Lenin pe baricada, cu basca in vant!

  Reply

 5. CSB
  23, January, 2018 @ 3:20 pm

  Aia-s invatati de mici cu ISO si alte sisteme de management al calitatii, si au gandit scurt o diagrama SWOT in care aceasta actiune a rezultat orange ( medium to low risk with 0 financial gain ). Apoi creierasele lor incarcate de probleme au vizualizat toate epic fail compilation-urile de pe youtube, au aruncat toate aceste informatii intr-un decision tree si rezultatul a fost clar: lasa batranii sa se distreze ! Si nu is de blamat, ca parintii lor i-au invatat cu astea, si noi o sa facem la fel cu ai nosti.

  Reply

 6. Groparu Nemernic
  23, January, 2018 @ 3:28 pm

  @ rftghost: Alăptat copii? Da’ ce-s io, Pomohaci???
  @ CSB: E trist, CSB-ule, fiu-meu nu are voie la bulgăreală în curtea școlii… că ”o fost odată o fetiță care o ajuns la doctor că i-o intrat niște nisip după gât”…

  Reply

 7. mac gregor
  23, January, 2018 @ 3:50 pm

  @gropar

  ‘ai de plm.

  Reply

 8. CSB
  23, January, 2018 @ 5:56 pm

  Poza aia cu bodypaint, ma simt discriminat. Burta de bere ce are ? Cum adica bodypaint burtica gravide, daca e numa grasa femeia nu o picteaza? Trebuie sa plateasca in plus ? Si aia ii burtica ? Ii ditai burtoiu ! Si cine-i Ioana Gazdac ?

  Reply

 9. mac gregor
  24, January, 2018 @ 9:12 am

  @gropar

  la mare mai au voie copiii? ca io cand am fost mic am fost la mare si am luat cateva inghitituri din apa aia in care fac lucruri urate pestii. N-am murit si nici n-am avut vreo problema, dar mai stii, poate noua generatie in 2 ani va fi prea PC pentru asa ceva.

  Reply

 10. Copilu Minune
  24, January, 2018 @ 12:15 pm

  Nu va mai plingeti atit, babalicilor, ca prezentul copiilor de azi (si mai ales viitorul copiilor lor) nu are nimic in comun cu trecutul vostru trist: va catarati in copaci, jucati lapte-gros in spatele blocului, mulgeati capra in vacanta la bunica, va scoteati ochii cu turturi in curtea scolii, etc.
  Astazi, daca un copil isi scrinteste mina pe un metru patrat de gheata pe trotuarul din fata casei voastre, parintii lui va dau in judecata scurt si sinteti buni de plata. Daca se intimpla in curtea scolii, directorul si-o fura.
  Daca intr-o tabara la mare doi mai ghidusi fug din camera in timpul somnicului de amiaza, sa mearga la scaldat, si, doamne fereste!, unul se ineaca, profesorul supreaveghetor e linsat mediatic in presa si risca inchisoarea.
  Asta a ajuns societatea, astia sintem, asa vor creste copiii nostri. Evident, nu e vina noastra. Mamele noastre sint de vina, ca nu ne-au alaptat in restaurant.
  Se pare ca mamele din ziua de azi incep sa se destepte. Copiii de miine, crescuti fara limite, nu-si vor dori nimic (din ce ni se pare noua important).
  Ziceti merci ca va mai “cresteti” copiii. Miine-poimiine veti avea nevoie de permise/licente de parinte, dupa ce faceti cursuri de parenting si treceti examenele aferente. Basca analiza indicilor de solvabilitate financiara. Si dosar cu sina.
  Recte, puneti mina si faceti-va copiii repede. Cit e inca la liber.

  Reply

 11. CSB
  24, January, 2018 @ 3:34 pm

  Asta o fost tare: “puneti mina si faceti-va copiii repede”.

  Reply

 12. Copilu Minune
  24, January, 2018 @ 4:26 pm

  @CSB, Indemnul e uni-sex. Deci neutru ideologic.
  (Eu mi-am terminat treaba, ma doare la basca despre cine/cu ce mai face copii. Vorbeam si eu sa n-adorm.)

  Reply

 13. krossfire
  2, February, 2018 @ 8:36 pm

  Cum suna ”Tocmai imi lasasem copilul la facultatea lui…”. Pai nu era acum momentul ala mult visat in care toti parintii ies la pensie in Madagascar, sa le compuna Mazare imn?

  Reply