Caci despre meciul Romania-Olanda,

Nu se poate zice decat atata: dap.

In Liga, unde am vizionat, e obositor finca e plin de televizoare pe pereti, si nu esti tot timpu sigur daca ce vezi la unu dintre ele e ceea ce arata si TV-ul din spatele tau.

In bar erau si o gasca de olandeji. Mah, ce-i urasc io p-astia! Pai noi niciodata nu vom ajunge la asemenea nivel de civilizatie: toti imbracati in portocaliu (voi v-ati imbraca in galben daca ati fi in Turcia la meci cu Romania, in bar?), si cand o cantat imnu’ Romaniei s-or ridicat in picioare, sa salute. Frumos, nu? Stati sa va mai zic, ca n-am terminat: s-or entuziasmat la fazele de gol ale noastre, si nu or sarit in sus sa ne deie peste nas cand or inscris ai lor. Plm!

Cea mai tare faza urmeaza acuma: dupa prima repriza am fo’ la baie, pentru a face ****. Si la baie, un prunculain de vreo 6 ani, mega-dezamagit, isi spala cu apa la chiuveta steagul Romaniei desenat de pe obraji! Si cand m-am spalat, la randul meu (sunt printre cei 1% care se spala dupa ****), m-o intrebat “mai am vreo culoare de la steagul Romaniei pe obraji?” (el nu ajungea sa se vada in oglinda, ca era atata de inalt ca putea trece pe sub scaun in picioare). Mai avea ceva rosu, cred ca de la frecat, finca se freca temeinic; si am vrut sa ii zic ca la folbal e ca intr-o casnicie, ca tre sa stai alaturi de team-ul favorit si la bine, da’ si cand vine acasa noaptea beat ca floricica si te ia la cafteala pe tine si pe copiii vostri, futu-ti gura matii de proasta, cu cine m-am insurat io. Da’ am zis ca las adulteţea să îl înveţe asemenea mistere.

Oricum, sunteti de acord cu mine ca a fost un meci de toata **** (nu voi fi mai explicit, finca mi-am propus, in plm, sa nu mai injur pe blog)

14 lovituri, dă-i și tu!