Nu se poate zice decat atata: dap.

In Liga, unde am vizionat, e obositor finca e plin de televizoare pe pereti, si nu esti tot timpu sigur daca ce vezi la unu dintre ele e ceea ce arata si TV-ul din spatele tau.

In bar erau si o gasca de olandeji. Mah, ce-i urasc io p-astia! Pai noi niciodata nu vom ajunge la asemenea nivel de civilizatie: toti imbracati in portocaliu (voi v-ati imbraca in galben daca ati fi in Turcia la meci cu Romania, in bar?), si cand o cantat imnu’ Romaniei s-or ridicat in picioare, sa salute. Frumos, nu? Stati sa va mai zic, ca n-am terminat: s-or entuziasmat la fazele de gol ale noastre, si nu or sarit in sus sa ne deie peste nas cand or inscris ai lor. Plm!

Cea mai tare faza urmeaza acuma: dupa prima repriza am fo’ la baie, pentru a face ****. Si la baie, un prunculain de vreo 6 ani, mega-dezamagit, isi spala cu apa la chiuveta steagul Romaniei desenat de pe obraji! Si cand m-am spalat, la randul meu (sunt printre cei 1% care se spala dupa ****), m-o intrebat “mai am vreo culoare de la steagul Romaniei pe obraji?” (el nu ajungea sa se vada in oglinda, ca era atata de inalt ca putea trece pe sub scaun in picioare). Mai avea ceva rosu, cred ca de la frecat, finca se freca temeinic; si am vrut sa ii zic ca la folbal e ca intr-o casnicie, ca tre sa stai alaturi de team-ul favorit si la bine, da’ si cand vine acasa noaptea beat ca floricica si te ia la cafteala pe tine si pe copiii vostri, futu-ti gura matii de proasta, cu cine m-am insurat io. Da’ am zis ca las adulteţea să îl înveţe asemenea mistere.

Oricum, sunteti de acord cu mine ca a fost un meci de toata **** (nu voi fi mai explicit, finca mi-am propus, in plm, sa nu mai injur pe blog)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. hadean Reply

  apoi io îţ spui că am băut vin roşu, care-i sculău de la natură, asta în timpu meciului. şi cu tăt că l-am băut, nu mi-o crescut pulsu inimii nici un ţenti, atâta de fără sare şi chiperi o fo. crecă numa de şedeu mojicii ăia de olandeji cu spinarea la a noşti tăt timpu îi putem bate, o poate nici atunci. da nu-i bai, că data viirtoare pote merem la război operaţ de papălăpteală şi facem o figură faină, cum o zâs domu piţi. ăsta să ne fie mai mare năcazu. no, despre şters stiagu de pă obraz, poate coptilu era supărat pă jilet şi de aia o dat culorile jos, că să tăt bărbire şi tăt acolo le afla. o poate nu. mi-am adus aminte amu ce o zâs o dată dijei dani, un pretin cu care am lucrat la radio, după ce i-am caftit pă alţ pretini la peintbol: bulaaaan, i-am bătut, sântem echipa neânvingătoareeee!

 2. Kissu Reply

  “…si te ia la cafteala pe tine si pe copiii vostri, futu-ti gura matii de proasta, cu cine m-am insurat io. Da’ am zis ca las adulteţea să îl înveţe asemenea mistere.

  Oricum, sunteti de acord cu mine ca a fost un meci de toata **** (nu voi fi mai explicit, finca mi-am propus, in plm, sa nu mai injur pe blog)”

  =))))))))))))))) Eshti tare!

 3. kittynel Reply

  daaaaaaaaaa… .foarte civilizati.. sa-i vezi pe aici (aici in tara lor civilizata) cum sunt dupa meci la p*$#&lele de bete .. si urla si injura, toti imbracati in femei portocalii, cu peruci si vopsele pe ei si numa la “civilizati” nu ma pot gandi… si a doua zi suna la servici ca-s bolnavi si nu pot pentru ca sa vie… mai da-i in p&*#$%!@$la lor de olandeji!

 4. Elisa Reply

  Si eu am auzit de la cineva care este acolo ,la ei si zice ca beau ca porcii pana se …pe ei.Ma rog,au si ei loazele lor…sa nu generalizam,ca nici eu nu fac parte dintre ….manelisti 😆

 5. Andreea Reply

  Cum se face ca suntem campioni la a imita pe altii, dar numa nu reusim sa imitam si chestia asta care se cheama….stai ca-mi scapa…….ah da… civilizatie!!!! :))

  io am primit pe mail niste filmulete cu “cum ar fi trebuit sa joace olandezii ca noi sa castigam”..si era o faza cu unu care is dadea singur cu mingea in cap :))) aia o fost beton si exemplifica perfect ceea ce noi refuzam sa acceptam: ca suntem doar niste amatori…si numai in fata retardatilor am avea ceva sanse sa parem cat de cat ok; trist este ca pe langa ca suntem puturos de prosti (sorry da asta-i adevarul) mai suntem si fuduli (uite-asa se umfla orezu’n noi daca faceam 0-0 cu Olanda- pui pariu :)))

  Ura si la taiat frunze la caini, A.

 6. eu Reply

  Acu’ in ce conditii bateam noi Olanda, si cum e cu suporterii mi se cam drapeleaza in mod cu totul si cu totul mioritic. M-am hotarat sa nu vars nimic, de la lacrima pana la cina de-aseara, pentru handicapatii astia, ca, oriscat, or primit salaru’ meu de-aci pana-n anu’ 10 de pensie pentru demonstratia de ratati pe care ne-au oferit-o. Ce ma gandesc io e ca ar trebui sa li se ridice dreptul de a behai imnu’, poate nu-si dau astia seama ca sunt din Romania.
  Da’ ca sa ma intromisionez de fapt in subiect, ca de fapt asta de mai sus era o divagatie, si chiar si asta e o divagatie in care explic divagatia de mai sus, deci:
  Uat da fac e plm-u’ ala de-i promisesi sa nu mai injuri? Project Lifecycle Management?

 7. mizeria_inumana Reply

  Frate… da pe tine te-a marcat rau scoru asta… Lasa ca mai ne calificam si peste vreo 8 ani, si atunci sa vezi daca-ti mai permiti suparari… ca la ce boli de inima o sa avem…

 8. mishu Reply

  Mai draga
  Tu scrii cu-atata shaga
  De lucruri care doare
  C-aveam echipa tare.
  Dar ei au si mai tare.
  Si Rusia e MARE 🙂
  I-a trimis la plimbare
  Le-a dat-o unde-i doare.

  Adicatelea in poarta.

  Deci asa, de curiozitate la care faze ale noastre s-au entuziasmat olandezii? Ca sincer sa fiu eu nu le-am vazut sau poate la liga era meciul de la Constantza in reluare.

  PS: de frica ca iau bataie de la romani as saluta si “Io in viata n-am noroc” cu salutul nazist si m-as entuziasma peste asteptari 🙂

 9. lizard Reply

  cica banc..de ce nu am inscris cu olanda? Piturca: trage Mutule!! Mutu: nu pot ca m-am lasat ! =))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *