Asa ceva, zic eu, numai la Cluj se putea intampla

Degeaba, băi, din astea numai la Cluj se pot petrece!

Din motive necunoscute, în noaptea de sâmbătă de dinainte de Rusalii, un șofer apasă prea tare pedala de accelerație, într-o zonă în care nimeni nu merge cu mai puțin de 90 km/h (două benzi pe sens, trotuare largi etc).

Pentru că nimeni, în istoria omenirii, nu a câștigat la volan un conflict deschis cu bordurile (Sieg Heil Videanu!), mașina sare într-o piruetă de balerină sovietică de la Balșoi Teatr și aterizează cu roțile-n sus.

Poză de pe citynews – cu care, după ce mi-au preluat subiectul cu bebelușul care mergea în centrul străzii, presupun că am ceva  fel de parteneriat

Șoferul se hotărăște că nu este o idee foarte bună să aștepte sosirea polițiștilor, așa că o șterge ca o radieră. Toyota!

Până acum, nimic spectaculos. Dar partea faină acum începe!

Un trecător observă sculele de pescuit răspândite pe pavaj și, ca un ardelean veritabil și într-un splendid exemplu de solidaritate de castă, le ia cu el, ca să nu le fure nimeni, și își lasă numărul de telefon lipid de parbrizul mașinii.

[…] un clujean de bună-credință, care a trecut prin zonă la scurt timp după producerea incidentului, i-a luat trusa de pescuit și a dus-o acasă, ca să nu fie furată, lăsându-și și numărul de telefon. Deși au trecut aproape 8 ore de atunci, nu a fost sunat de nimeni. ”Eu i-am văzut sculele de pescuit pe jos, le-am ridicat și le-am dus acasă, să nu le fure cineva. Sunt pescar și eu și știu cât costa…I-am lăsat numărul de telefon, dar nu m-a sunat nimeni deocamdată”, a spus bărbatul pentru Citynews.ro.

No, așa ceva…!

PS: Înainte de ridicarea clujenilor către ceruri, totuși, să nu ne amăgim – cu totul altul ar fi fost rezultatul dacă mașina ar fi avut număr de mitic! Aproape că-mi vine să cred că ardelenii ar fi incediat-o și ar fi încins un dans ritual în jurul ei, uga chaka, uga uga.

PPS: Azi am uitat rucsacul cu Angry Birds al moștenitorului gropăresc preț de o oră în Parcul Mare, în timp ce Lolly Boom era în plină desfășurare. Purcoi de lume, efectiv mega purcoi de lume, nici unul nu l-o furat, l-am găsit după o oră neatins, în locul unde rămăsese! #wespekt

11 lovituri, dă-i și tu!